yaw senin imzayı ununttum ben ne yapacaktım?kusura bakma kafa bırakmadılarkimurathep demiş ki:penny benimkini yapıcak mısın
spearlı bi charın resmini çek getir yapalım WinksLaYeR_ demiş ki:beyler banada yaparmısınıs imsa lütfen üstünde thief (female ) spearlı olursa ii olur bide ismim yassın arkada kırmısı zemin süper olur olsada olmasada saolun sizinde cok işinis var anlarım![]()
sanırım senin char öyle spear female onun ss'sini ver arkadaslar için kolay olursLaYeR_ demiş ki:beyler banada yaparmısınıs imsa lütfen üstünde thief (female ) spearlı olursa ii olur bide ismim yassın arkada kırmısı zemin süper olur olsada olmasada saolun sizinde cok işinis var anlarım![]()
avatarnuk3r_tr demiş ki:şu an boşum kim imza istio Question
neyse penny yapıcaktınuk3r_tr demiş ki:avatar mıben sana hazır avatar arayım avatar da çalışmak çok zor oluor Wink
tmm bana bişey yap sen ne istersen kafana görenuk3r_tr demiş ki:şu an boşum kim imza istio Question
char resmi istiodun galiba char ss si koy bi tane yapıyım extraokkmurathep demiş ki:nuker bana ımza yapar mısın ustunde adım yazacak
sana imza yapıldı Ideanacru demiş ki:bedne istedim sroyla alakalı olmasın güzel bişey olsun janjanlı bişi :) seninki gibi felan
ya o sro oynarkendi bıraktım charıımı o imzada kinuk3r_tr demiş ki:sana imza yapıldı Ideanacru demiş ki:bedne istedim sroyla alakalı olmasın güzel bişey olsun janjanlı bişi :) seninki gibi felan