![]() |
memnun olurumnuk3r_tr demiş ki:sen böle konuştukca senin isteklerinle ilgilenmiycem Exclamation
Buyur kardeşim bişiler yapmaya çalışdım extraokkRoyFokkerr demiş ki:banada üstünde BaRiS yazan bi imza yaparmısınız arka planıda kafanıza göre bi sekillendirme yaparmısınız simdiden saolun![]()
Buyur şu anki imzandan daha iyi sağ tarafı yanlışlıkla koyu kaçırdım düzelmedi böle idare et artık Confused92aykut demiş ki:@yQuT yazısı olsun gs resmi falan ben senin zevkine güveniyorum![]()
![]()
![]()
Pennywise demiş ki:oski acayip renkler seçiyon yaw,yazılarda pek olmuyor biraz daha mat çalış,seçtiğin renkler hep göz yoruyor Confused
UuR burda Hangi yazı şeklini kullandın aradım ama bulamadım söyliye bilir misin_UuR_ demiş ki:
http://www.dafont.com Winkremi demiş ki:UuR burda Hangi yazı şeklini kullandın aradım ama bulamadım söyliye bilir misin_UuR_ demiş ki:
ordan bul işte ama o siteden çektiğine eminim.beğendiğin font ları indir,hepsini bi dosyaya aç sonra dosyadan windows/fonts dosyasının içine kopyala tamamdırremi demiş ki:saolda hangisi oluyo extraokk
popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn
hımm bayağı güzel yazılarda varmış ta bunları nereye koyacam![]()
OsKi demiş ki:Buyur kardeşim bişiler yapmaya çalışdım extraokkRoyFokkerr demiş ki:banada üstünde BaRiS yazan bi imza yaparmısınız arka planıda kafanıza göre bi sekillendirme yaparmısınız simdiden saolun![]()
-Resim Silinmiş.
ben yaparımda yeni uyandım akşama dogru hazırStarkDrache demiş ki:Bana Avatar Lazım![]()
Yapmak İsteyen Yetenekli Arkdaşlarım ;
Siyah ve Beyaz Renklerinn Ağırlıklı olduğu bir avatar olsun yeter gerisi size kalmış extraokk
Bekliyorm kahvekeyfi
Tmm bekliyorm şimdiden teşekkürlerPennywise demiş ki:ben yaparımda yeni uyandım akşama dogru hazırStarkDrache demiş ki:Bana Avatar Lazım![]()
Yapmak İsteyen Yetenekli Arkdaşlarım ;
Siyah ve Beyaz Renklerinn Ağırlıklı olduğu bir avatar olsun yeter gerisi size kalmış extraokk
Bekliyorm kahvekeyfi
thxx dediğin için yapmıyorum ayrıca zaten istediğin wallapaper zor iştir onlarnacru demiş ki:arkadaslar bnaa güzel bi arka plan yaparmısınız..biliyorum burda avatar imza isteniyoda ben bi rica ediyim belki yaparsınız
extraloob.com yazsın janjanlı bişi olsun sro ile ilgili bişeyler olsun şimdişden thxx