PRoFeSSiYoNaL demiş ki:güzel bir imza rica ediyorum sizden
renkler kırmızı mavi kullanılsın üstünde nick im yazsın arka plandada sro ile ilgili resimler ola bilir yada powerlevel ile ilgili bişeyler ekliyebilirseniz minnettar kalırım![]()
PRoFeSSiYoNaL demiş ki:güzel bir imza rica ediyorum sizden
renkler kırmızı mavi kullanılsın üstünde nick im yazsın arka plandada sro ile ilgili resimler ola bilir yada powerlevel ile ilgili bişeyler ekliyebilirseniz minnettar kalırım![]()
Linki yazmamışım :) üzgünüm.JideObiWanKenobi demiş ki:Selamlar PS Uzmanları arkadaşlarım :) sizlerden ricam var :)
bu linkteki gitarın tasarımını görüyorsunuz.Gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim kullanarak Bana öyle bir imza yapabilir misiniz ? yaparsanız ne mutlu :) imzada " SanaTarium " yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar Gitar istemiyorum sadece gitarın üstündeki resme benzeyen bir resim olabilir.Çok telekkür ederim :)
İşte dediğim gibi verdiğim linkteki resime benzerse iyi olur aynısı olsun demiyorum :).Ona benzer mumya filan olursa iyi olur .Ve mumkunse mumyalar öyle tuvalet selpağına sarılmıs mumya olmasınDark Knight demiş ki:Geldim geldim o resim nedir öle sana bi mumyaile ilgili yapalım istersen...
yokmu yapıcak?Young7 demiş ki:düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)
Yoksa tekrar yaparız hareketli düşündüm ben...Young7 demiş ki:yokmu yapıcak?Young7 demiş ki:düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)
Ya sana istediğin gibi yapamadım ama buna bak istersenPRoFeSSiYoNaL demiş ki:güzel bir imza rica ediyorum sizden
cok cok cok tesekkür ederim cok saol :)Dark Knight demiş ki:Buyur
Yoksa tekrar yaparız hareketli düşündüm ben...Young7 demiş ki:yokmu yapıcak?Young7 demiş ki:düz olarak güzel bi şekilde BerkinG yazarsanız sewinirim yapamıorum aslında yaparımda adobe felan 0.5 gb kota gider simdilik :)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
http://img4.imageshack.us/img4/5540/cavalika.png