Sen ilk nickini değiştirsen harika olucak...asadasfsaf demiş ki:bende istiyorum sakıncası yoksa =) YAnlız karı kız olmasın xD ARKO nun imza gibi yazı türü olsun
Ps : İsme _CaneR_ Yazarsanız sevinirim
Sen ilk nickini değiştirsen harika olucak...asadasfsaf demiş ki:bende istiyorum sakıncası yoksa =) YAnlız karı kız olmasın xD ARKO nun imza gibi yazı türü olsun
Amacın ne?harun589 demiş ki:hgfggd
Güzel ama Amy Lee 4 ever ^^SePPuKu demiş ki:Birde imzayı beğenmişken avatar yapayım dedim. Belki güzel olmadı bu ama koyayım yinede.
- Resim Silinmiş.
Kod:- Resim Silinmiş.
Eksin olmasın dedim.Lithium demiş ki:Güzel ama Amy Lee 4 ever ^^SePPuKu demiş ki:Birde imzayı beğenmişken avatar yapayım dedim. Belki güzel olmadı bu ama koyayım yinede.
- Resim Silinmiş.
Kod:- Resim Silinmiş.
Şu Moderatörken ki kullandığım avatarı bir bulamadım, bulsam tam takım olacak![]()
asadasfsaf demiş ki:bende istiyorum sakıncası yoksa =) YAnlız karı kız olmasın xD ARKO nun imza gibi yazı türü olsun
Onu yapmakta ne var.ARKO demiş ki:@SePPuKu
yarın sana yazı nasıl şekilledirilir kendine özgün stiller nasıl elde edilir onu öğreteceğim ve sonrasında aşağıdaki gibi istekleride sen yapacaksın![]()
asadasfsaf demiş ki:bende istiyorum sakıncası yoksa =) YAnlız karı kız olmasın xD ARKO nun imza gibi yazı türü olsun
imzası seninki kadar güzel olandan ne istenir yaf bayıldım benARKO demiş ki:@SePPuKu
yarın sana yazı nasıl şekilledirilir kendine özgün stiller nasıl elde edilir onu öğreteceğim ve sonrasında aşağıdaki gibi istekleride sen yapacaksın![]()
nick değiştirme mevsimini bekliyorum ne gelmez mevsimmişStreetwise demiş ki:Sen ilk nickini değiştirsen harika olucak...asadasfsaf demiş ki:bende istiyorum sakıncası yoksa =) YAnlız karı kız olmasın xD ARKO nun imza gibi yazı türü olsun
Ps : İsme _CaneR_ Yazarsanız sevinirim![]()
Ben yaparım sana ama begenmezsin.asadasfsaf demiş ki:nick değiştirme mevsimini bekliyorum ne gelmez mevsimmişStreetwise demiş ki:Sen ilk nickini değiştirsen harika olucak...asadasfsaf demiş ki:bende istiyorum sakıncası yoksa =) YAnlız karı kız olmasın xD ARKO nun imza gibi yazı türü olsun
Ps : İsme _CaneR_ Yazarsanız sevinirim![]()
![]()
Streetwise demiş ki:Amacın ne?harun589 demiş ki:hgfggd
Neden ki ? Çok basitARKO demiş ki:.gif yapmıyorum![]()
Kendi imzamdaki gibi birşeyler yaparımDevilMouse demiş ki:Bana DevilMouse Yazan Güzel Bir İmza Yapabilirmisiniz Avatar Dahil![]()
Kendi imzam gibi sizede güzel birşey yapayım.baserb demiş ki:ARK0 senden bi avatar ve imzada isticem ama senin imzan gibi olucak atesli baserb sol ust kosede extraloob yazıcak avatarımda BHB yazıcak ateşli yine![]()
Tamam.Bloodia demiş ki:" SePPuKu " isteğim senden![]()
Bana sadece kırmızı rengin hakim olduğu bir imza ve yanında bir avatar yaparmısın ?Şimdiden teşekkürler.
Bloodia demiş ki:" SePPuKu " isteğim senden![]()
Bana sadece kırmızı rengin hakim olduğu bir imza ve yanında bir avatar yaparmısın ?Şimdiden teşekkürler.
http://img220.imageshack.us/img220/2986/avatar2ax4.png
http://img99.imageshack.us/img99/8723/bloodiada9.png
PS bilgim fazla yok ister kullan ister kullanma kimse yapmamış ben bir imza yapayım dedim ^^DevilMouse demiş ki:Bana DevilMouse Yazan Güzel Bir İmza Yapabilirmisiniz Avatar Dahil![]()
[img]http://i41.tinypic.com/jav388.jpg[/img]