Neden begenmedigini soylemedin banaScoundReL demiş ki:Sere ßro'm bir imza yaparmısın bana seninkine bitiyorumBirde avatar yaparsan sevinirim.
Neden begenmedigini soylemedin banaScoundReL demiş ki:Sere ßro'm bir imza yaparmısın bana seninkine bitiyorumBirde avatar yaparsan sevinirim.
yolda.SePPuKu demiş ki:bende bir imza istiyorum ???
SePPuKu demiş ki:bende bir imza istiyorum ???
kuzum sen görmüyormusun koskoca imzayıSePPuKu demiş ki:@Polgara
şekilll
@ARK0
yolda olan imzamı sabırla bekliyorum![]()
![]()
![]()
ARK0 demiş ki:SePPuKu demiş ki:bende bir imza istiyorum ???![]()
Polgara MUHTESEMPolgara demiş ki:Yeni imzam nasıl![]()
viewtopic.php?f=17&t=95557&hilit= buraya göz at bakalım yapabilirmiyimTooSexy demiş ki:Polgara MUHTESEMPolgara demiş ki:Yeni imzam nasıl![]()
![]()
![]()
Lufen bir tanede bana yap nolursun.
![]()
CuusPolgara demiş ki:viewtopic.php?f=17&t=95557&hilit= buraya göz at bakalım yapabilirmiyimTooSexy demiş ki:Polgara MUHTESEMPolgara demiş ki:Yeni imzam nasıl![]()
![]()
![]()
Lufen bir tanede bana yap nolursun.
![]()
![]()
Ben bu işlerde yeniyim ama bende bi tane yaptım beğernirsen memnum olurumascafe.org demiş ki:Sevgili Dostum Ascafe've Exl'a Kardeşliğimizi İfade Edici Bir İmza Rica Ediyorum, İmza'da Exl Özgü Renkler Ascafe Turuncu Ve,Turkuaz Olursa Birde Ascafe'ye Özgü Avatar
Ram demiş ki:Ben bu işlerde yeniyim ama bende bi tane yaptım beğernirsen memnum olurumascafe.org demiş ki:Sevgili Dostum Ascafe've Exl'a Kardeşliğimizi İfade Edici Bir İmza Rica Ediyorum, İmza'da Exl Özgü Renkler Ascafe Turuncu Ve,Turkuaz Olursa Birde Ascafe'ye Özgü Avatar
![]()