oooo cokk saolol yaaaaa gormedım kusura bakkmaaa
emeklerıne saygııııı
emeklerıne saygııııı
![]() |
siyah veya gri tonlu üzerinde karizma bi bicimde Melik yazabilirse veya bir iki cıtır da olabilir yaw aslında senin hayal gücünede güveniyorum ilk imzam olacak dedim yani anlamissindir umarim extraokkJasonWalker demiş ki:nasıl bi resim olsun ?melik demiş ki:simdiden saol sen yapiyosan cok karizma olacak o zamanJasonWalker demiş ki:Kara Prince Buyur Umarım Beğenirsin ...
-Resim Silinmiş.
melik şimdi seninkinide yapıyorumsaol saol ty ty
ilk imzam olacakta
![]()
cok güsel olmusda bunu nasil imza yapcam bide onu kısaca anlatırmısın ellerine saglık extrabeer extraokkJasonWalker demiş ki:Buyur bu da sana umarım beğenirsin extraokk extraokk
-Resim Silinmiş.
varmı başka istek![]()
![]()
Kullanıcı Kontrol Paneline gel . ordan Profil e gel . ordan İmzanıza gel. ordanmelik demiş ki:cok güsel olmusda bunu nasil imza yapcam bide onu kısaca anlatırmısın ellerine saglık extrabeer extraokkJasonWalker demiş ki:Buyur bu da sana umarım beğenirsin extraokk extraokk
-Resim Silinmiş.
varmı başka istek![]()
![]()
-Resim Silinmiş.
melik demiş ki:cok saol yaptim![]()
spikexxx_tr demiş ki:BANA yapabilirsiniz üstünde cold bow female bi car olsun yeter detective
işte var Wink ben şu anda başka ark.ların imzalarıyla ilgileniyorum .. başka birisi yaparsan sevinirimya imza isteyen yokmu
Süpersin sagol :)UyKuCu_ demiş ki: