Çok güzelde bro sağolasın.Ben kendi avatarım ve imzamdan memnunum.HeartBeat demiş ki:@Limanerg
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Çok güzelde bro sağolasın.Ben kendi avatarım ve imzamdan memnunum.HeartBeat demiş ki:@Limanerg
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
hahaha çok teşekkürler. Böyle birşey hiç düşünmemiştim saolasınNina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.Laistrogon demiş ki:Banada bir imza yaparmısın seçimi tamamen senin teşekkürler şimdiden![]()
- Resim Silinmiş.
![]()
Umarım hoşuna gidecek bişeyler yapabilmişimdirexotic demiş ki:hala bekliyorum bro.exotic demiş ki:exotic demiş ki:Ben bi imza istiyorum paparazzi tonları kullanılsın gayet cool ve hoş güzüksün imza ve avatar gerisini sana bırakıyorum kolay gelsin..![]()
_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.
İsmim yazsın bi tarafında o kadar xD
İsim: By_DaDaS_
_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.
Saolasın biraz deniycem bunları bakalımAvasin demiş ki:@exotic
arka planı şu kadar mor yaptım daha fazlasının arka plan uyumunu bozacağını düşündüm
![]()
![]()
Avasin demiş ki:_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bana da bir tane yaparsınız sevinirim. Avatarımdaki kadına yakın bişiler olsun yeter.
Umarım beğenirsiniz :
![]()
avasin bişeyler yaptı çok sağolsun.senide önerdiler.Sende bişeyler yapabilirmisinCubaLibre demiş ki:Dostum uzun bi aradan sonra yeni bi üyelikle foruma tekrar katıldım.İmza konusunda seni önerdiler.Şöyle şık bi imza-avatar yapabilirmisin.Nasıl yapcagın sana kalmıs.
ps:Yanlız resimde şöyle latin bi güzel olursa ii olur![]()
CataLysT demiş ki:hacı imzama nostaljik diyorlardaha cıbır bir hatunlu yaparmısın ayıp olmazsa :)
bunun nesi var hacıGuathema demiş ki:Meto ya banada yaparmısın birtane fazla meşgul değilsen ?
Şöyle bakan 10numara dicek birşey olsun lütfen hatun şart sarışın olsun böle can alıcı bişey pls![]()
Adaşım gözlerinden öpüyorum ricamı kırmadın ve cok güzel bir imza şaştım kaldım suanMetover demiş ki:Catalyst;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.