Metocan Müsait bir zamanında banda yeşilli bir imza yap bakalım nasıl olacak. Şöyle hatunlu güzel birşey olsun. Psyi açmak hiç gelmiyor içimden sana devrettim.  

EviLQin demiş ki:- Resim Silinmiş.
Bu Resmi Kullanarak Nick Olarakda EviLQin yazıp imza yapabilirmisiniz?
hic icinden gelmiyorNina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.

Nina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.

begenmemek deil deNina Ricci demiş ki:bak hele imzada beğenmiyorlar yok lem size imza
 one öyle dedim görünce müsait olunca özenip yaparsan sevinirm
 one öyle dedim görünce müsait olunca özenip yaparsan sevinirm  
FRINGE Dizisiyle ilgili bi imza olsun istiyorm bn baska bulamadım imzaya uygunNina Ricci demiş ki:resim pert.
FRINGE Diziyle ilgili bir imza hazırlayabilirimisiniz?Metover demiş ki:İmzalara başlanıyor. Arkadaşlar ezio imzasını yapıyorum.
yazi fontu hosuma gitti paylasirmisinNina Ricci demiş ki:- Resim Silinmiş.

Senin imzan gibi böyle quzeL ßişey yaparsan iyi olur :) yalnız imza da CaRNeY yazarsa sevinirim xD resimde Hilary Duff olursa super olurNina Ricci demiş ki:orjinali öyle bende de yok ^^
 (biraz fazla ßişey mi istedim acaba
 (biraz fazla ßişey mi istedim acaba  )
 )Ezio0o demiş ki:Ustam bende bir imza ricasında bulunucaktım :))) Assassin's Creed 2 deki assasinimiz "Ezio" nun içinde bulundugu bir imza .Renk olarak sarı ve siyah "sarı çok cırtlak olmaması kaydıyla" ve birazda kırmızı olabilir :)) mavide olabilir :)) onu harmanlamak senin uzmanlık alanın ben sana şunu şöyle yap gibi birşey söyleyemem ama yaparsan müteşekkir kalırım ve içinde yazacak şeyde :)) "Ezio0o" şimdiden ilgin ve alakana tşkkürler iyi forumlar :))
http://yfrog.com/mrac2ezio0op