Önemli değil.remi demiş ki:_UuR_ teşekkür ederim ben müsait olmayacağı için sadece hatır sormak amaçlı sordumduy art niyetle değil bide çok teşekkür ederim bide zahmet olmazsa avatar rica edebilir miyim?
İnşallah vardır da uğraştırmayız.Ronin demiş ki:Eve geçince bakayım hazır olması lazım EMİLİİİ RULEEE![]()
+1Pennywise demiş ki:avatar a hayır Exclamation avatar istemeyinde ne isterseniz isteyin
Teşekkür ettim paşam. Ama kırmızı biraz daha ağırlıkta olsaydı daha hoş olurdu gibime geldi(koyu kan kırmızısı) Böyle biraz karanlık gibi olmuş sanki._UuR_ demiş ki:
Karanlık ben yaptım.Diğer türlü çok cırtlak duruyordu.cNeyT demiş ki:Teşekkür ettim paşam. Ama kırmızı biraz daha ağırlıkta olsaydı daha hoş olurdu gibime geldi(koyu kan kırmızısı) Böyle biraz karanlık gibi olmuş sanki._UuR_ demiş ki:
Bide öyle istsem ayıb olmaz dimi . Bide sun glaviem normal +5 olmuşRolling Eyes
Ha bide eklemeyi denedim piksel hatası verdi. 500 piksel bilmem ne bilmem ne![]()
üstüne ne yazacaz?stoopme demiş ki:Lütfen banada Güzel Bir imza yapın Crying or Very sad anime haric ne olursa olsun.İcinizden ne geliyorsa Rolling Eyes
Bu saate Kim kalırki Hacım Razzne istediğini söylemeden uyumuş eleman
takıl kafana göre demiş
beeeeeen kahvekeyfiCaN_KsK demiş ki:Bu saate Kim kalırki Hacım Razzne istediğini söylemeden uyumuş eleman
takıl kafana göre demiş
ben de gece değil; sabah, öğle, akşam her türlü bekciyiz.com kahvekeyfiPennywise demiş ki:forumun gece bekçisi gibiyim her gece her gece sıkıldım valla konuşun bakem Wink
benim uykum geldi ama max 1 saat daha dayanırım kola içmekten midem eriyecek beah,sigara kola erken ölmek için ne lazımsa bende mevcut ama yakında sağlıklı yaşam formuna başlıcam yoksa gidiciyiz valla,ama gece ps de çalışırken bi yandan metallica dinlemek bi yandan da sigara ve kola tüketmek te çok hoş oluyor ya tavsiye ederim valla(yada etmem siz beni dinlemeyinChauncey demiş ki:ben de gece değil; sabah, öğle, akşam her türlü bekciyiz.com kahvekeyfiPennywise demiş ki:forumun gece bekçisi gibiyim her gece her gece sıkıldım valla konuşun bakem Wink![]()