_UuR_ teşekkür ederim ben müsait olmayacağı için sadece hatır sormak amaçlı sordumduy art niyetle değil bide çok teşekkür ederim bide zahmet olmazsa avatar rica edebilir miyim?

fenasii ö.m atmıştım ama gitmemiş galiba buraya koyuyorum imzanı Wink

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
remi demiş ki:
_UuR_ teşekkür ederim ben müsait olmayacağı için sadece hatır sormak amaçlı sordumduy art niyetle değil bide çok teşekkür ederim bide zahmet olmazsa avatar rica edebilir miyim?
Önemli değil.
Avatar'da takılıyorum biraz. Uğraştırıo yani
Yapabilirsem yaparım..

eve yeni geldim gece gece yapacak işimde yok imza talep etmenin tam zamanı isteyen varsa benden isteyebilirsiniz şuanda(pls kelimesini kullanmamak şartıyla)

Lütfen banada Güzel Bir imza yapın Crying or Very sad anime haric ne olursa olsun.İcinizden ne geliyorsa Rolling Eyes

_UuR_ demiş ki:
cNeyT bu senin imzan.
İnş. beğenirsin.

-Resim Silinmiş.
Teşekkür ettim paşam. Ama kırmızı biraz daha ağırlıkta olsaydı daha hoş olurdu gibime geldi(koyu kan kırmızısı) Böyle biraz karanlık gibi olmuş sanki.
Bide öyle istsem ayıb olmaz dimi . Bide sun glaviem normal +5 olmuş :lolmuch: Rolling Eyes

Ha bide eklemeyi denedim piksel hatası verdi. 500 piksel bilmem ne bilmem ne :mrgreen:

cNeyT demiş ki:
_UuR_ demiş ki:
cNeyT bu senin imzan.
İnş. beğenirsin.

-Resim Silinmiş.
Teşekkür ettim paşam. Ama kırmızı biraz daha ağırlıkta olsaydı daha hoş olurdu gibime geldi(koyu kan kırmızısı) Böyle biraz karanlık gibi olmuş sanki.
Bide öyle istsem ayıb olmaz dimi . Bide sun glaviem normal +5 olmuş :lolmuch: Rolling Eyes

Ha bide eklemeyi denedim piksel hatası verdi. 500 piksel bilmem ne bilmem ne :mrgreen:
Karanlık ben yaptım.Diğer türlü çok cırtlak duruyordu.
Yarın tarif ettiğin gibi yapmaya çalışırım.
Arkaplan kırmızı olur fakat çok iyi gözükmez.Benden sana sölemesi...

Chauncey demiş ki:
Pennywise demiş ki:
forumun gece bekçisi gibiyim her gece her gece sıkıldım valla konuşun bakem Wink
ben de gece değil; sabah, öğle, akşam her türlü bekciyiz.com kahvekeyfi :mrgreen:
benim uykum geldi ama max 1 saat daha dayanırım kola içmekten midem eriyecek beah,sigara kola erken ölmek için ne lazımsa bende mevcut ama yakında sağlıklı yaşam formuna başlıcam yoksa gidiciyiz valla,ama gece ps de çalışırken bi yandan metallica dinlemek bi yandan da sigara ve kola tüketmek te çok hoş oluyor ya tavsiye ederim valla(yada etmem siz beni dinlemeyin :lol: )

Yukarı Alt