Quincey
Bilgiliyim
Sıra Bende hmm hmm
batuknight demiş ki:bana korku filmlerini andıran bi fotoğraf arkaplanlı Batuknight Extraloob Member yazan güzel bi imza yapabilir misiniz Cool
batuknight demiş ki:batuknight demiş ki:bana korku filmlerini andıran bi fotoğraf arkaplanlı Batuknight Extraloob Member yazan güzel bi imza yapabilir misiniz Cool
imza Cool yanlış olmuşyellpaze demiş ki:batuknight demiş ki:batuknight demiş ki:bana korku filmlerini andıran bi fotoğraf arkaplanlı Batuknight Extraloob Member yazan güzel bi imza yapabilir misiniz Cool
Fotoğraf yazmışsın imza mı istiyosun yoksa Fotoğrafmı![]()
ok bekleriz no problemyellpaze demiş ki:Simdi sn yazmıssın ama _TeZcAn_ istemis onu bi yapiim hepinise yetismee çalıscam sabrederseniz eer ok =)
sıra bende çok heycanlıyım hmmbatuknight demiş ki:batuknight demiş ki:bana korku filmlerini andıran bi fotoğraf arkaplanlı Batuknight Extraloob Member yazan güzel bi imza yapabilir misiniz Cool
bitti beilebatuknight demiş ki:yellpaze bana yapıomusun şu an?
çok saolyellpaze demiş ki:batuknight ,
al bakalım =)
- Resim Silinmiş.
bitti beilebatuknight demiş ki:yellpaze bana yapıomusun şu an?![]()
MeLiK demiş ki:varsa banada icinde sasuke olsun arka ekran koyumsu olsun birazda hayalgücü![]()
Çok Teşekkürler Güzel Bir İmza Yeter ODayellpaze demiş ki:_TeZcAn_ ,
Senin istediğin gibi birtane silahlı adam bulamadım var bissürü oole çalışmaları yapamıyorum uyduramıyorum birşeyler ama şöyle bişey yaptım beyenmezsen herangi bir arkadaşa bunu verelim ismini değiştirip sende birtane bul bana nasıl yapıcaımı şeklini şemasını arka planını açıkla yapiim =))
ama yok dersen bu sana çok yakışır =)
- Resim Silinmiş.
saol =)batuknight demiş ki:artık yeni imzayla dolaşıorum bu iyiliğin sana yol,su,elektrik dönecektir![]()
WaR_LorD demiş ki:sırada kim var ben mi![]()
hadi bn kaçar bb. =)WaR_LorD demiş ki:sırada kim var ben mi![]()