Wicked

Game Designer
Simdi sn yazmıssın ama _TeZcAn_ istemis onu bi yapiim hepinise yetismee çalıscam sabrederseniz eer ok =)

Quincey

Bilgiliyim
Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar y

Wicked

Game Designer
_TeZcAn_ ,

Senin istediğin gibi birtane silahlı adam bulamadım var bissürü oole çalışmaları yapamıyorum uyduramıyorum birşeyler ama şöyle bişey yaptım beyenmezsen herangi bir arkadaşa bunu verelim ismini değiştirip sende birtane bul bana nasıl yapıcaımı şeklini şemasını arka planını açıkla yapiim =))

ama yok dersen bu sana çok yakışır =)

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yellpaze demiş ki:
_TeZcAn_ ,

Senin istediğin gibi birtane silahlı adam bulamadım var bissürü oole çalışmaları yapamıyorum uyduramıyorum birşeyler ama şöyle bişey yaptım beyenmezsen herangi bir arkadaşa bunu verelim ismini değiştirip sende birtane bul bana nasıl yapıcaımı şeklini şemasını arka planını açıkla yapiim =))

ama yok dersen bu sana çok yakışır =)

- Resim Silinmiş.
Çok Teşekkürler Güzel Bir İmza Yeter ODa

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wicked

Game Designer
batuknight demiş ki:
artık yeni imzayla dolaşıorum bu iyiliğin sana yol,su,elektrik dönecektir :lol:
saol =)

sıradakini evde yapcam k.bakmayın simdi yaparsam yarıda kalabilir kapatabiliriz birazdan evde yapsam daha sağlıklı olur die dusunuorm.com =)

Wicked

Game Designer
WaR_LorD demiş ki:
sırada kim var ben mi :lol:

farketmez ama simdi yapamam yarımda kalır die korkuorm heran içerden ayqut hadi ısıklarısondur diyebilirler ki cup bağlantı kopar ışıklar soner ps sabaha ayvayı yemis bi sekilde açılır bu da bnm zoruma gider 2 kez basıma geldi direk fişi çektim gece Ps uçtu
:lol:

Yukarı Alt