al sana imza3nToX demiş ki:yok valla özgür ve rahat ol
güzel dursun yeter
tşekürler ilgilendiğin için
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
al sana imza3nToX demiş ki:yok valla özgür ve rahat ol
güzel dursun yeter
tşekürler ilgilendiğin için
Nasıl Bişey OlsunYuMi__YuMi demiş ki:Banada Guzel bir imza yapcak olan Wink
Bilmem yap bakalım beyencekmiyim WinkMuratHeP_EsK demiş ki:Nasıl Bişey OlsunYuMi__YuMi demiş ki:Banada Guzel bir imza yapcak olan Wink
V.İ.P lere mi yapıyorsunuz değil V.İ.P ler yapıyoyafriiim demiş ki:sadece VİP lere mı yapıonuz imzayı
bnde bi imza isticektmde Confused
NaLeT_BarBar yazan bi glavier resimli bi imza çok şeymi istıorum bılmem ama yaparsanız gerçekten cok sevınırım
o kadarına şimdi zamanım yok ama idare edici bişey yapablirimyafriiim demiş ki:heee teşkler yapıcakmısınız bana bı ımzaa ?
Lütfen
NaLeT_BarBar yazan garment elbıselı glavıeyı yanında tutan kadın warya onun resmıne yaparmısınız hanı elazığlee nın charı gıbı olan kadın
koyamadın kanımca ? yada koymadın ?yafriiim demiş ki:nası olmuş iimi :)
resme sağ tıkla farklı kaydet de masaüstüne at daha sonra www.imageshack.us sitesine gir resmi upload et altta çıkanlardan show 1 yazanfalan olucak onlardan birini koy extraokkyafriiim demiş ki:evet koymadım Confused msn wersen ordan halletsek kirlilik yapmamış olurus forumda Crying or Very sad
biraz uraş siteyi araştır koyarsın extraokk msn olmaz kusra bakma kahvekeyfiyafriiim demiş ki:ya yaptım ama 500 pıxel felan yazıodu ya msn wersende o dedıgım kadın ın resmınden yapsak olmazmı boş oldugun zaman =/