sadece VİP lere mı yapıonuz imzayı
bnde bi imza isticektmde Confused
NaLeT_BarBar yazan bi glavier resimli bi imza çok şeymi istıorum bılmem ama yaparsanız gerçekten cok sevınırım

banada avatara uygun animasyonlu bişi koyarsanız sevnırım severim çizgi nimasyonu Rolling Eyes popcorn

yafriiim demiş ki:
sadece VİP lere mı yapıonuz imzayı
bnde bi imza isticektmde Confused
NaLeT_BarBar yazan bi glavier resimli bi imza çok şeymi istıorum bılmem ama yaparsanız gerçekten cok sevınırım
V.İ.P lere mi yapıyorsunuz değil V.İ.P ler yapıyo :lol:

heee teşkler yapıcakmısınız bana bı ımzaa ?
Lütfen

NaLeT_BarBar yazan garment elbıselı glavıeyı yanında tutan kadın warya onun resmıne yaparmısınız hanı elazığlee nın charı gıbı olan kadın

yafriiim demiş ki:
heee teşkler yapıcakmısınız bana bı ımzaa ?
Lütfen

NaLeT_BarBar yazan garment elbıselı glavıeyı yanında tutan kadın warya onun resmıne yaparmısınız hanı elazığlee nın charı gıbı olan kadın
o kadarına şimdi zamanım yok ama idare edici bişey yapablirim

yafriiim demiş ki:
evet koymadım Confused msn wersen ordan halletsek kirlilik yapmamış olurus forumda Crying or Very sad
resme sağ tıkla farklı kaydet de masaüstüne at daha sonra www.imageshack.us sitesine gir resmi upload et altta çıkanlardan show 1 yazanfalan olucak onlardan birini koy extraokk

yafriiim demiş ki:
ya yaptım ama 500 pıxel felan yazıodu ya msn wersende o dedıgım kadın ın resmınden yapsak olmazmı boş oldugun zaman =/
biraz uraş siteyi araştır koyarsın extraokk msn olmaz kusra bakma kahvekeyfi

Arkadaslar rica edersem bana bir imza yapabilirmsiinz bu fotodan üstünde hiçbirşey yazmasını istemiyorum sadece bu çarım olucak lütfen.

Lütfen bikaç kez uplamama gerek bırakmayınız.

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt