F FurqaN! Kayıt 29 Haziran 2008 Mesajlar 6 Beğeniler 0 Şehir Sandalye Üstü 2 Şubat 2010 #1 Satın Aldım Arabian Dressin Accessorysini Fakat Giyinemiyorum. Dress Var. Hat Yok Ondan KaynakLı mı Accesory i Takamıyorum ?
Satın Aldım Arabian Dressin Accessorysini Fakat Giyinemiyorum. Dress Var. Hat Yok Ondan KaynakLı mı Accesory i Takamıyorum ?
B Bygym Kayıt 8 Şubat 2008 Mesajlar 188 Beğeniler 0 2 Şubat 2010 #2 FurqaN! demiş ki: Satın Aldım Arabian Dressin Accessorysini Fakat Giyinemiyorum. Dress Var. Hat Yok Ondan KaynakLı mı Accesory i Takamıyorum ? Daha fazla görüntüle... Hatle alaksı yok baslık olmasada giyebilirsin aksesuarı sen yalnıs biseyler yapıyor olmalısın.. suan uzerind ehangi avatar var aksesuar giyilemeyen avatarlardan varsa o yuzden giyemezsin arabian aksesuarını... Örn: melek yada seytan avatarlarına aksesuar giyilemiyo...
FurqaN! demiş ki: Satın Aldım Arabian Dressin Accessorysini Fakat Giyinemiyorum. Dress Var. Hat Yok Ondan KaynakLı mı Accesory i Takamıyorum ? Daha fazla görüntüle... Hatle alaksı yok baslık olmasada giyebilirsin aksesuarı sen yalnıs biseyler yapıyor olmalısın.. suan uzerind ehangi avatar var aksesuar giyilemeyen avatarlardan varsa o yuzden giyemezsin arabian aksesuarını... Örn: melek yada seytan avatarlarına aksesuar giyilemiyo...
S ScuebLes Kayıt 23 Ocak 2010 Mesajlar 120 Beğeniler 0 2 Şubat 2010 #3 Bir Resim Atarsan Daha Kolay Yardımcı Olabiliriz =)
F FurqaN! Kayıt 29 Haziran 2008 Mesajlar 6 Beğeniler 0 Şehir Sandalye Üstü 2 Şubat 2010 #4 kanatLı dress... anLadım ki ondan giyemiyorum :)
B Bygym Kayıt 8 Şubat 2008 Mesajlar 188 Beğeniler 0 2 Şubat 2010 #5 FurqaN! demiş ki: kanatLı dress... anLadım ki ondan giyemiyorum :) Daha fazla görüntüle... Evet kanatlı olmasından kaynaklanır dediğim gibi...
FurqaN! demiş ki: kanatLı dress... anLadım ki ondan giyemiyorum :) Daha fazla görüntüle... Evet kanatlı olmasından kaynaklanır dediğim gibi...