![]() |
ekran kartın eklemeyi unutmusum hatırlattıgın için sağol extrabeerParduS_ demiş ki:ne drıver ı ekr kartımı board mı?
sunu bı ıncele ıstersen orjınal sıteden Winkemreblt demiş ki:walla bnm de asus radeon a 9600 war cd sindeki driveri yukluorm ondan yenısı warsa bana da bulabılır mısınız ???
saoln..
http://ati.amd.com/support/driver.htmldiablo000 demiş ki:bana atnin en güncel driverını bulabilirmisiniz (winxp)
şimdiden tşkrl
sro sitesindeki link vermeyin başka lasım
diablo000 demiş ki:ekran kartın eklemeyi unutmusum hatırlattıgın için sağol extrabeerParduS_ demiş ki:ne drıver ı ekr kartımı board mı?
saol bi inceleyimParduS_ demiş ki:http://ati.amd.com/support/driver.htmldiablo000 demiş ki:bana atnin en güncel driverını bulabilirmisiniz (winxp)
şimdiden tşkrl
sro sitesindeki link vermeyin başka lasım
buraya gıt ve seceneklere bakarak ındır...
tam surumunu kendın burdan bulabılırsın...
orjınal sıtedır..
sectıklerını bırde bana yaz ben denıyeyım Winkdiablo000 demiş ki:ekran kartının driverı buldum tam ındırıyorum %1 de eror dior. 5 6 defa denedim olmuyor
xpden pro/homeyı daha sonra radeonu sonraki sutundanda en ustteki WinkParduS_ demiş ki:sectıklerını bırde bana yaz ben denıyeyım Winkdiablo000 demiş ki:ekran kartının driverı buldum tam ındırıyorum %1 de eror dior. 5 6 defa denedim olmuyor
neoldu denedin miParduS_ demiş ki:sectıklerını bırde bana yaz ben denıyeyım Winkdiablo000 demiş ki:ekran kartının driverı buldum tam ındırıyorum %1 de eror dior. 5 6 defa denedim olmuyor
kardeş aynı ekran kartından bendede var oraya giriyom indiriyom ama yüklerken sorun oluşuyo zuhahah bışver valla ben çok uğraşdımdiablo000 demiş ki:ekran kartının driverı buldum tam ındırıyorum %1 de eror dior. 5 6 defa denedim olmuyor hata su sistem çagrısına aktarılan veri alanı çok küçük
o olmadan atıyo ya Sad srodan ????????? hatası verıyo format atmadan once o yukluud tıkır tıkır dı sımdı ???????????? Confusedkajmerim demiş ki:kardeş aynı ekran kartından bendede var oraya giriyom indiriyom ama yüklerken sorun oluşuyo zuhahah bışver valla ben çok uğraşdımdiablo000 demiş ki:ekran kartının driverı buldum tam ındırıyorum %1 de eror dior. 5 6 defa denedim olmuyor hata su sistem çagrısına aktarılan veri alanı çok küçük