Takımı
Fenerbahce

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
hayvanlar alemide kafayı yedi :D
amelelik çitada ben şahsen çita olsam aslanı gördüğüm gibi memleket değiştiririm :D

Takımı
Fenerbahce
Duygusuzz demiş ki:
hayvanlar alemide kafayı yedi :D
amelelik çitada ben şahsen çita olsam aslanı gördüğüm gibi memleket değiştiririm :D
:D

NoBodysPerfect

Tanınıyorum
Aslanlar çok asaletli hayvanlar ya bu videoyu izleyince hayranlığım dahada arttı. Ama çitalar napmışta bu kadar kızmışlar merak ettim doğrusu :D

Takımı
Fenerbahce
Olay şu burda 3 çita 1 dişi çita ile ciftleşmek istiyor. Aralarında kavga felan ediyorlar. İlk çalılıkta ölen çita dişi çita ikinci ölen çita ise diger 2 erkekle kavga ederken yaralanmış ve yorgun düşmüş kaçmaya zaman bulamıyor izlemiştim tv de ayrıntısına kadar :D :D

Takımı
Seçiniz...
Bu çita en hızlı koşan hayvanlardan değilmi ya görür görmez topuk atması lazım :D

CooL AngeL demiş ki:
Bu çita en hızlı koşan hayvanlardan değilmi ya görür görmez topuk atması lazım :D
Sürekli koşamıyorlar ki, kalp atışları çok hızlanıyor ve sıcaklık fazla olduğu için durmaları gerek. Yoksa kalp krizi geçiriyorlar

Takımı
Besiktas
Clochard demiş ki:
CooL AngeL demiş ki:
Sürekli koşamıyorlar ki, kalp atışları çok hızlanıyor ve sıcaklık fazla olduğu için durmaları gerek. Yoksa kalp krizi geçiriyorlar
Tamam doğru ama bayır tepmiyorlar orda aslan gayet uzakta ağaca kadar yürüsün bişey yapsın en azından :D

Takımı
Fenerbahce
Neden oldugunu yazdım ben :D

Çitalar bayağı yorulmuşlar anlaşılan yoksa erkek aslanın koşarak çita yakalamasına imkan yok..

Yukarı Alt