haybird kral car ama sabır işi benim zeusta 78 lvl haybird armor +4 set 10500 hp swort kalkan carım vardı hala varda itemleri +4 deil sattım geri aldım felan bişiler oldu işte :) o carla çok 78 lvl str kestim ama armor oldugum için kesebildim bide en az 5 10 dk pvp sürdü kesmek için o kdar ugraştım ama ful int karsı hiç sansı yok haybird armorun nerdeyse tek atıyolar bende str glavie +5 set yaptım sp bitsin o haybirdleri kesebilirim bence benim kestigim adamlar çok iyi itemleri yoktu kısada ben str glavie degişmem haybird e

Alizee demiş ki:
pure den basqa tanımıcan ya pure ınt yada pure str Wink
eet bencede ama eskiden öle düşünmüyorum o yüzden aynı serverde 78 lvl haybird sattım :lolmuch: str basladım ful int olsa bırakmazdım :)

tikijan demiş ki:
haybird kral car ama sabır işi benim zeusta 78 lvl haybird armor +4 set 10500 hp swort kalkan carım vardı hala varda itemleri +4 deil sattım geri aldım felan bişiler oldu işte :) o carla çok 78 lvl str kestim ama armor oldugum için kesebildim bide en az 5 10 dk pvp sürdü kesmek için o kdar ugraştım ama ful int karsı hiç sansı yok haybird armorun nerdeyse tek atıyolar bende str glavie +5 set yaptım sp bitsin o haybirdleri kesebilirim bence benim kestigim adamlar çok iyi itemleri yoktu kısada ben str glavie degişmem haybird e
10,5k mı raplexin full intinde 11kvar :lolmuch:

sLaYeR_ demiş ki:
tikijan demiş ki:
10,5k mı raplexin full intinde 11kvar :lolmuch:
eet dogru ama onun heuksalı 80 bende heuksal 0 swort kalkan cold acıktı str yıkamıyodu işte Wink

fikrim geldi!!!
80e kas farmı bitir öle sat biraz uğraşırsın ama baya bi eder
nasılım

umut moRug madem charı satıyonuz Bence o Char 500 kagat eder şimdi dicekler o Char nasıl 500 kagat etcek ben şimdiden söyliyeyim bunlar UMUT_RECEP ikilisi bunların elinden sayısız Char geçdi ve o TİKİJaN Kral bi Char elinde bi ara +7 vardı naptınız Lem umut onuuu KIsaCA TiKiJaN Her Kafa 500 m Eder FULL FRAM Char ZATEN TiKiJaNMUCUxX

Yukarı Alt