hardcore demiş ki:
Majestic demiş ki:
hardcore 1 saat
Tukumas 7 gün banlanmıştır.
Satacaklarımız sizi hiç ilgilendirmez canlarım.^^
Umarım bu forumda düşünce özgürlüğü vardır.
Ama bakıyorum dabırakın düşünce özgürlüğünü, birisi tersinize giden bir yorum yaptığında banlanıyor.
Tabi bu sizin tercihiniz ancak, hoşgörü ve saygı yetkililer tarafından fazlaca azalmış..
-Majestic egonu tatmin etmek istiyorsan,yine banlayabilirsin..
-Sitedeki forum kültürünüz ne yazık ki bozulmuş ve para hırsı bürümüş..
Bu krizde insanlar ekmeğini taştan çıkartmak için çabalıyor.. Sizse bunu hor görüyorsunuz.. Neden? Bu krizde ben babama destek olmak için boyacılık yapack duruma geldim.. İnsanların durumu kötü olabilir hem gerçek hayat hemde forumu yönetmek o kadar kolay değil. Bunu başınca gelince emin ol anlayacaksın. :kalp: Hem bunda kötü birşey yok ki? Sbot lara çarlara silklere gold lara para verilirken sorun çıkmadığına göre. :think:

extraloob demiş ki:
MicroDiam demiş ki:
Herşeyi paraya çevirdiniz para sizide bozdu.Gerçekten Helal Olsun Hepinize.Bir Forumun Daha Çöküşünü Yavaş Yavaş İzliyoruz.Aynı Sigara Bağımlısı Bir İnsanın Yavaş Yavaş Kendi Kendini Öldürmesi Gibi.

Bir arkaşımızda forum fevkalede oluyor diyor diğer arkadaşlarda wuhuu diye seviniyor.Para vermek için çok heycanlı gördüm sizi.Forum para alıyor üyeleri forum fevkalede oldu diyor.

Yakında yetkileride parayla satarsınız.

Ben çok karşıyım bu tarz şeylere lütfen düzeltin bu tür durumları.
kuzum bir de şöyle düşün iyi dinle bak beni abi olarak...

sen ailenle yaşıyorsun di mi ? yemeği annen yapıyor, çamaşırları annen yıkıyor, parayı cebine baban koyuyor doğru mu ? doğruysa bunları sen yap anne ve babanın cebine sen harçlık koy bakalım neler olacak !

olaylara tek taraflı bakmayınız bu sitenin aylık kirası ne kadar biliyormusun sen hiçbir gelir olmadan ben her ay 600-700 milyon parayı nasıl ödeyeyim kira geliri olarak de bakalım bana ondan sonra gel bir daha konuşalım seninle canımcım ok :muck:
:) Sende bizi iyice cahil sandın be okan.

600-700 YTL Ayda Veriyorsun Bu Foruma he Sen Onu Gel Külahım Anlat.(Yılda Desen Neyse) Tmm Dediğine Bir Nevi Katılıyorum Gelir Elde Etmeniz Lazım.Ama Daha Mantıklı Bir şekilde elde etmeniz lazım Forumun Kalitesini Düşürerek Değil.

extraloob demiş ki:
kuzum bak başka sitede olsan direk 4 gün banlanırsın gidip bir id alıp geldiğinde ise direk her iki hesabında silinir ki olması gereken budur lakin bizler bu kadar büyümediğimiz için sizlere böyle açıklamalar yapıyoruz sizden yorumları dinliyoruz yoksa kimse sizi bu kadar dinlemez ki bence buna saygı duyun gözünüzü para hırsı bürümüş sözleri ise çok basit be güzelim sen bi sivile çık iş ara verilecek maaşları yaptığın işle bakalım hiç orantılamadan ben hayatımdan çok memnunum az parayla yetinirim mi diyeceksin o vakit görüşeceğiz o yıllarda da aaa evet okan abi çok haklıymış diyeceksin ama şimdi bizi kırdığın gibi bizde o gün geldiğinde hiç önemli değil be kuzum her yaşın algılayışı farklıdır o gün ki yorumlarını deneyimsizliğine verdik biz diyeceğiz ve öpeceğiz gözlerinden canımcım mucX.
Sizi bir takım yönden haklı buluyorum..Tabiki gelir elde etmeniz gerekir..Bot,Silk,Gold gibi şeylerle..
Bu site ilk açıldığında,satış sitesi olarak açılmadı.Guild sitesi olarak açılmış idi.Ve zamanla bu günlere geldi.
Tabi artıları yok değil ancak,benim görüşüm ile eksileri daha fazla..Kalitesi geçen senelere göre, epey bir düşüş gösterdi.
Umarım ayakta kalan temelleri de sarsmassınız..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
tabiki canımcım temellerimizden asla vazgeçmeyeceğiz kardeşlik ve aile çatısını hiçbir zaman elden bırakmayacağız ama sizlerden tek istediğim satışlarımızda bizleri hep desteklemeniz unutmayın ki site kazanmalı ki masraflarını çıkartsın ve yayın hayatına devam etsin ^^

tşk..
Forumun kalitesini düşürüp burda tartışma çıkarmayacağım. Zaten haklısınız

extraloob demiş ki:
MicroDiam demiş ki:
Herşeyi paraya çevirdiniz para sizide bozdu.Gerçekten Helal Olsun Hepinize.Bir Forumun Daha Çöküşünü Yavaş Yavaş İzliyoruz.Aynı Sigara Bağımlısı Bir İnsanın Yavaş Yavaş Kendi Kendini Öldürmesi Gibi.

Bir arkaşımızda forum fevkalede oluyor diyor diğer arkadaşlarda wuhuu diye seviniyor.Para vermek için çok heycanlı gördüm sizi.Forum para alıyor üyeleri forum fevkalede oldu diyor.

Yakında yetkileride parayla satarsınız.

Ben çok karşıyım bu tarz şeylere lütfen düzeltin bu tür durumları.
kuzum bir de şöyle düşün iyi dinle bak beni abi olarak...

sen ailenle yaşıyorsun di mi ? yemeği annen yapıyor, çamaşırları annen yıkıyor, parayı cebine baban koyuyor doğru mu ? doğruysa bunları sen yap anne ve babanın cebine sen harçlık koy bakalım neler olacak !

olaylara tek taraflı bakmayınız bu sitenin aylık kirası ne kadar biliyormusun sen hiçbir gelir olmadan ben her ay 600-700 milyon parayı nasıl ödeyeyim kira geliri olarak de bakalım bana ondan sonra gel bir daha konuşalım seninle canımcım ok :muck:
Bende MicroDiam gibi düşünmüştüm.Açıklaman iyi oldu Okan abi.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
@BuRnTooSlow,

teşekkür ederim canımcım sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana.

hardcore demiş ki:
tşk..
Benim mesajlarımı değiştirerek, mesajlarımı kilitleyerek forum kalitesini yükseltiyorsunuz.. :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hardcore demiş ki:
hardcore demiş ki:
tşk..
Benim mesajlarımı değiştirerek, mesajlarımı kilitleyerek forum kalitesini yükseltiyorsunuz.. :mrgreen:
:twisted: :mrgreen:

aslında sana katılıyorum küfür ve reklam harici herşeyi yazabilmek lazım dur ben bir yönetime ineyim :twisted: :mrgreen: :lol: :D :santa:

extraloob demiş ki:
hardcore demiş ki:
hardcore demiş ki:
tşk..
:twisted: :mrgreen:

aslında sana katılıyorum küfür ve reklam harici herşeyi yazabilmek lazım dur ben bir yönetime ineyim :twisted: :mrgreen: :lol: :D :santa:
lolz.. :mrgreen:

hardcore demiş ki:
hardcore demiş ki:
tşk..
Senin kalitene düşmesin diye uğraştım da çirkef çıktın elimden başka bişey gelmez artık. Şu saatten sonra da hiçbirşeye karışmıyorum bkz: Plvl team.

Polgara demiş ki:
hardcore demiş ki:
hardcore demiş ki:
tşk..
Senin kalitene düşmesin diye uğraştım da çirkef çıktın elimden başka bişey gelmez artık. Şu saatten sonra da hiçbirşeye karışmıyorum bkz: Plvl team.
Burada belli bir misyonun var, bunun bozulmasını istemem..Siteden soğumanı da istemem..Seviliyorsun.. 8)
-Lakin hatalar uyarılarak, giderilir.

Hayırlı olsun, gerçekten güzel bir uygulama. Birşey sormak istiyorum; Kiralanan topicte sadece char satışımı yapılabiliyor? Yani örneğin bilgisayar, cep telefonu gibi elektronik ürünler vb. satılabiliyor mu? :roll:

Kıralsın majestic.Burda para muhabbeti yazan herkese 1 saat ban isteriz.

Crisis demiş ki:
Herseyin hayırlısı olsun.Ben birsey düsündüm.Simdi eskiden topic kirliligi yapmayın diye global baslıklar acılırdı heryer karısık ve kötü görünüyo diye.Simdi herkez global topic alıp kendi baslıgını yapdıgında (diyelimki 20 kisi) ilk cıkan görüntünün cirkinligini hic düsünemiyorum bile,cok abartı ve sacma olur.Ancak söyle birsey yapılırsa-ki yapıldıgında süper olur eminim Bu char satısları bölümünde belirli gün boyunca sabit olarak durabilir.Char ihtiyacı olan girip oraya bakar bakdıgında sabit topicleri görür(sabitler assagı düsmüyo zaten hic) müsteriyi öyle bulur.Ben böyle birsey düsündüm,daha saglıklı olacagını düsünüyorum sizinde fikirlerinizi söylemenizi istiyorum :wink1: :beer:
yorumları göremedim :roll:

Yukarı Alt