![]() |
++By_Sheytan demiş ki:Arkadaşım Zaten Forumu +18 Adında Açmışlar Madem Bu Resimler Seni Etkiliyo Bu Foruma Girme ?!!!!!!! Bence Güzel Bi Forum
söliyeceklerimi şıklandırarak sölemeyi daha uygun gördüm kardeşim bak dinleoguzbuba demiş ki:bakın benim yaşım 17 normalde bu korku bölümleri +21 dir lütfen böyle bilgi paylaşım yerlerine sapıkca şeyler koymayalım bunlara bakıpda ne var sanki adam gebermiş demek erkeklikse öyle erkekliğin içine ......... bu bölümü kapatmayı öneriyorum bende bişe olmas diye girdim ve rüyalarımda yanlız değilim artık hiç bi şeyden korkmadım fakat rüylarımda birilerini öldürüyorum ve bu kişiler cok sevdiğim insanlar oluyor hep bu sapıkca fikirleri olan ve bu resimlere bakmayı erkeklik sanan arkadaşlar için bu yazıları banlanma riskine rağmen yazıyorum çünkü gerçekden cok sakıncalı sapık olan adam gitsin kendine +21 forum bulsun 5 yıl sonra ana haberlerede cıkar cinnet geçirdi 15 kişiyi doğradı diye eğer hiç bişeye bakmadıysanız asla bakmayın inanın baktıgınıza pişman olursunuz fotoların çoğu fake zaten eğer baktıysanız tavsiyem bi daha bakın ve dikkatlice bakın fotolar hep fake gerçek olan cok nadir şeyler var (onlardada kan vs iğrenç bişey yok) size son sözüm LÜTFEN!
allahım yaQuincey demiş ki:ben hergün rüyamda cinlerleyim şikayetin varsa girme arkadaş oldum artık memnunum.
aynen katılıorm yaşım 15 .. ama bana bile ilgi çekici korkutucu gelmiyor .. yeni nesil yani bizler genelde nedense bunları güşlüp geçiorz aslında yanlış ama bilmiorm ya böyleyiz .. istemiyende girmesin ...MakmeN demiş ki:bunlarin hic biri korku diilki sadece mide bulandirici seyler
Bu konuyu hortlatarak ne kadar korkusuz biri olduğunu gösterdinhasyicol demiş ki:aynen katılıorm yaşım 15 .. ama bana bile ilgi çekici korkutucu gelmiyor .. yeni nesil yani bizler genelde nedense bunları güşlüp geçiorz aslında yanlış ama bilmiorm ya böyleyiz .. istemiyende girmesin ...MakmeN demiş ki:bunlarin hic biri korku diilki sadece mide bulandirici seyler
Ergenlik Bazı Gençleri Gerçekten Çok Ciddi Etkiliyooguzbuba demiş ki:bakın benim yaşım 17 normalde bu korku bölümleri +21 dir lütfen böyle bilgi paylaşım yerlerine sapıkca şeyler koymayalım bunlara bakıpda ne var sanki adam gebermiş demek erkeklikse öyle erkekliğin içine ......... bu bölümü kapatmayı öneriyorum bende bişe olmas diye girdim ve rüyalarımda yanlız değilim artık hiç bi şeyden korkmadım fakat rüylarımda birilerini öldürüyorum ve bu kişiler cok sevdiğim insanlar oluyor hep bu sapıkca fikirleri olan ve bu resimlere bakmayı erkeklik sanan arkadaşlar için bu yazıları banlanma riskine rağmen yazıyorum çünkü gerçekden cok sakıncalı sapık olan adam gitsin kendine +21 forum bulsun 5 yıl sonra ana haberlerede cıkar cinnet geçirdi 15 kişiyi doğradı diye eğer hiç bişeye bakmadıysanız asla bakmayın inanın baktıgınıza pişman olursunuz fotoların çoğu fake zaten eğer baktıysanız tavsiyem bi daha bakın ve dikkatlice bakın fotolar hep fake gerçek olan cok nadir şeyler var (onlardada kan vs iğrenç bişey yok) size son sözüm LÜTFEN!