R __RebelTurk__ Kayıt 7 Mayıs 2007 Mesajlar 226 Beğeniler 0 15 Aralık 2008 #21 JimCarrey demiş ki: bendede açılmıyo sro :S o dikdörtgen resim geliyor öle kalıyor napmalıyım yardım pls nezaamn düzelir bilen varmı Daha fazla görüntüle... bizde magduruz arkadaşım
JimCarrey demiş ki: bendede açılmıyo sro :S o dikdörtgen resim geliyor öle kalıyor napmalıyım yardım pls nezaamn düzelir bilen varmı Daha fazla görüntüle... bizde magduruz arkadaşım
J JimCarrey Kayıt 1 Ekim 2007 Mesajlar 1.024 Beğeniler 0 Şehir Nerde müzik, eğlence,çılgınlık orda ben =) 15 Aralık 2008 #22 rebelturk sen soğanlıktamı oturuyon
N NightMare54 Kayıt 9 Ekim 2008 Mesajlar 670 Beğeniler 3 Şehir Www.ExtraLooB.coM 15 Aralık 2008 #23 JimCarrey demiş ki: rebelturk sen soğanlıktamı oturuyon Daha fazla görüntüle... Hacın burası muhabbet yerımı.. Sen nerde oturuyorsun falan... Özel mesaj diye birşey war.. ordan sorabilirsin
JimCarrey demiş ki: rebelturk sen soğanlıktamı oturuyon Daha fazla görüntüle... Hacın burası muhabbet yerımı.. Sen nerde oturuyorsun falan... Özel mesaj diye birşey war.. ordan sorabilirsin
R __RebelTurk__ Kayıt 7 Mayıs 2007 Mesajlar 226 Beğeniler 0 15 Aralık 2008 #24 JimCarrey demiş ki: rebelturk sen soğanlıktamı oturuyon Daha fazla görüntüle... hayır ama arkadaşlarım var soganlıkta serhat cafeyi falan bilirim
JimCarrey demiş ki: rebelturk sen soğanlıktamı oturuyon Daha fazla görüntüle... hayır ama arkadaşlarım var soganlıkta serhat cafeyi falan bilirim
J JimCarrey Kayıt 1 Ekim 2007 Mesajlar 1.024 Beğeniler 0 Şehir Nerde müzik, eğlence,çılgınlık orda ben =) 15 Aralık 2008 #25 i tmm ben kenan tanırsın kenan abin