GreenPearL

Bilgiliyim
Kayıt
1 Eylül 2009
Mesajlar
1.946
Beğeniler
0
Arkadaşını öldürdü, vücudunu parçaladı ve beynini kızartarak yağda yedi

İngiltere'de 10 yıl içinde üç kişiyi öldüren ve kurbanının beynini çıkarıp yiyen şizofren Peter Bryan'ın rahatça cinayetler işlemesine izin verilmesinin arkasında sağlık ve güvenlik skandalının olduğu ortaya çıktı. Şizofren Peter Bryan, 1994'te 20 yaşındaki arkadaşı Nisha Sheth'i öldürdü.

Mahkeme Bryan'ın yüksek koruma standartlarına sahip bir cezaevinde tutulmasına karar verdi. Ancak 2002 yılında Bryan'ın cezaevinden çıkarak bir pansiyonda kalmasına izin verildi sonra da serbest bırakıldı. Bryan 2004 yılında 43 yaşındaki Brian Cherry'yi başına çekiçle vurarak öldürdü. Vücudunu parçalara ayırdı ve beynini yağda kızartarak yediğini itiraf etti.

Bryan, Cherry'yi öldürdükten sonra hastaneye yatırıldı. İki ay sonra ise hastanede yatan 59 yaşındaki Richard Loudwell'a saldırarak öldürdü. İngiliz Sağlık Bakanlığı'nın soruşturmasında hatalar zincirinin sebebinin Bryan'dan sorumlu olan tecrübesiz psikiyatrist ve sosyal hizmetler görevlisi olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK HABERTÜRK
 

Advance

 
Kayıt
27 Ocak 2008
Mesajlar
11.538
Beğeniler
19
burda illegal paylaşım serbest olsun (sadece biz görüyoruz demi burayı?)
 

GreenPearL

Bilgiliyim
Kayıt
1 Eylül 2009
Mesajlar
1.946
Beğeniler
0
hamster544 demiş ki:
Extraloob BBG Evi » BBG Paylaşım Mutfağı Buraya Gelmeden Önce Okumadın Herhalde :P VE BenimLe Yada Başkasıyla Ters Ters konuşma lütfen burası paylaşım bölümü belirli bi kırıteri yok ne paylaşılcak falan Diye [ İLLEGAL PAYLAŞIMLAR HARİÇ ]
 
Kayıt
27 Nisan 2008
Mesajlar
2.366
Beğeniler
0
Şehir
Off Topic
Saçma Olmamış Bizim Diger Konuları Görmemiz Kapanacağı İçin Burada Bilgi paylaşırız Diye Mesela Ben Çogu haberi EXL haber bolumunden alirim :D
 
Yukarı Alt