V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Baphomet demiş ki:
Ya varya tebrik edecektim de gelip şu başlığı gördükten sonra yok böyle birşey hiç bir şey demiyorum tebrikte etmiyorum çok şey derdim ya neyse forum ortamına uymayacak :rolleyes1: :rolleyes1:
Bende çok şey derdim forumda anca bunları söyleyebiliyoruz.

Ben FB liyim konu şöyle
baroni kasten çarptı ama ittirmedi !

Arda Star Diyorsunuz ?Star olan birisi orda gidip kafa tutmaz !
Keita carlosa yumruk attı carlos gidip her hangi birşey yaptımı ? işte fark daha ne diyimki

Starlık sadece oyunla olmuyor kişilikde önemli :wink1:

Black Raven demiş ki:
Ben FB liyim konu şöyle

Keita carlosa yumruk attı carlos gidip her hangi birşey yaptımı ? işte fark daha ne diyimki

maç içinde carlos un sahaya sadece futbol oynamaya çıkmış tek futbolcu olan keitaya yaptığı harekete rağmen gösterilen kırmızı kart. sonra bir de lütfeder gibi (aslında rahatlamış görevini yapmış olmanın verdiği mutlulukla) rakibe verilen sarı kart.

Carlos yere düştüğünde dikkat edin birisi yanağından öpüyor.
Yani adama sen görevini iyi yaptın diyorlar.
Yazık ya yazık.
Futbolun F si yoktu bu maçta.
Ama bunun rövanşıda var.
Çıkışı olmayan tek tünel Fenerin Stadı değil elbet.

volkan.ka demiş ki:
Black Raven demiş ki:
Ben FB liyim konu şöyle

maç içinde carlos un sahaya sadece futbol oynamaya çıkmış tek futbolcu olan keitaya yaptığı harekete rağmen gösterilen kırmızı kart. sonra bir de lütfeder gibi (aslında rahatlamış görevini yapmış olmanın verdiği mutlulukla) rakibe verilen sarı kart.

Carlos yere düştüğünde dikkat edin birisi yanağından öpüyor.
Yani adama sen görevini iyi yaptın diyorlar.
Yazık ya yazık.
Futbolun F si yoktu bu maçta.
Ama bunun rövanşıda var.
Çıkışı olmayan tek tünel Fenerin Stadı değil elbet.

GS böyle oynarsa Ali Semiyenden çıkış kolay olur.Ben bu maçı çoz zor geçecek diye düşünüodum ama yanılmışım bugun Fenerbahçe bence tarihi bir farkı kaçırdı baya bi gol pisi pisine gitti.

Bu futbol futbol sjtateji ve hataların oyunu Keitanın kırmızı kart görmesine bende çok sevindim hangi FBli sevinmediki gsnin en güçlü kozuydu sonuçta.Ama ben iyi bir oyuncuyum diyen o yumruğu atmaz Keitadan böyle bir şey beklemezdim.Eğer avrupa liglerini izliyorsan görürüsün bunun gibi daha neler yapıolar ama böyle kırmızı kart gören nadir olur.Avrupa liglerinde ikili mücadele serbest burda dokununca faul verıo ondan maçtanda bişey anlamadım yarısı faul kullanmakla geçti

Uchiha Sasuke demiş ki:
Yuh artık yuh..İzlemediniz mi siz maçı acaba?Baroni direk ittirdi Arda'yı..Arda'Da buna adam ol adam ol dedi..Orda araya fenerliler girdi ortam kızıştı..Çarpıştı mı?Yok artık...Buna saçmalık derim ben..
Ozaman Sen Baroni'nin Röportajını İzlemedin Galiba adam diyor ben brezilyalıyım bana anlamadğım bi dille bişeyler söyledi üstüme yürüdü bende ittirdim.

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
Futbol strateji oyunu gibidir.Rakibin sağ kanadı çökükse sen rakibin sağ kanadından yükleneceksin bu kadar basit...

Carlos prof davranmıştır.Bu sezon birine daha yumruk atmıştı Keita hakem es geçmişti.Şimdi yakalandı...Sahada istediklerini yapamayınca çirkinleşmemek gerek.

Takımı
Besiktas
Uchiha Sasuke demiş ki:
Yuh artık yuh..İzlemediniz mi siz maçı acaba?Baroni direk ittirdi Arda'yı..Arda'Da buna adam ol adam ol dedi..Orda araya fenerliler girdi ortam kızıştı..Çarpıştı mı?Yok artık...Buna saçmalık derim ben..
+1905

Çarpışma diye birşey yok."İttirme" Var.Baroni seni ittirse sende adam ol veya efendi gibi dur diyebilirdin.Maksat ortalık kızıştırmak.Ayrıca "Besle Kargayı, Oysun Gözünü" <Emre Belözoğlu> Herif hiç acımadan doğup büyüdüğü takımına neler yaptı..1. DK Da en önemli gol yollarımızdan bırısı sakatlanması, sezonu kapatması sizce tesadüfmü?He Doğru, Aziz Yıldırım'a göre bi ara şampiyonlukda "Tesadüf" tü.. :coffee:

Spyware demiş ki:
Uchiha Sasuke demiş ki:
+1905

Çarpışma diye birşey yok."İttirme" Var.Baroni seni ittirse sende adam ol veya efendi gibi dur diyebilirdin.Maksat ortalık kızıştırmak.Ayrıca "Besle Kargayı, Oysun Gözünü" <Emre Belözoğlu> Herif hiç acımadan doğup büyüdüğü takımına neler yaptı..1. DK Da en önemli gol yollarımızdan bırısı sakatlanması, sezonu kapatması sizce tesadüfmü?He Doğru, Aziz Yıldırım'a göre bi ara şampiyonlukda "Tesadüf" tü.. :coffee:
Canım benim Barosun Sakatlığına Emre'nin Nasıl Üzüldüğünü TV'de Görmedin Galiba Adamı Aramış Bile en yakın zamanda sahalarda Görmek İstiyoruz diye +Emrenın yaptığı hareketle Diğil Yere Düşerken Ters Bastı VE Sakatlık oldu

Tekrardan Geçmiş olsun. :dance:

Takımı
Besiktas
BurakK* demiş ki:
Canım benim Barosun Sakatlığına Emre'nin Nasıl Üzüldüğünü TV'de Görmedin Galiba Adamı Aramış Bile en yakın zamanda sahalarda Görmek İstiyoruz diye +Emrenın yaptığı hareketle Diğil Yere Düşerken Ters Bastı VE Sakatlık oldu
Çok Güzel Hareketler Bunlar.. :popcorn:

Francesco demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
Bu sezon birine daha yumruk atmıştı Keita hakem es geçmişti.Şimdi yakalandı...Sahada istediklerini yapamayınca çirkinleşmemek gerek.
ßen hakem olsam her mac arda ile keta yı her mac atarım oyundan.
Brom Atarsında Haksızlık olmasın bazen lugano'nunda Piskopatlığı tutuyo yani ^^

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
Spyware demiş ki:
Uchiha Sasuke demiş ki:
+1905

Bro eğer Baroni onu yapar yapmaz arda reaksiyon gösterseydi haklıydın.Olay bittikten sonra geliyor ?

Yukarı Alt