Jigsaw

Aileden
gscihan demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Azrail canını kimsenin almaz inandığınız kitaba göre. Allah canını alır insanların. Azrail de cennet veya cehennem'e kadar giden yolda ölen kişiye rehberlik eder. Ne hikmetse ölen ceset direk ışınlanmaz böyle bir rehber olayına gereksinim duyulur. -.-"

Zaten bir insanın ilahi bir güçle boğuşması mümkün değildir.
Sen inanmıyormusun Bizim inandıgımız Kitaba :?: Bence Bu Kitap hakkında daha fazla Bilgiler Edin.Azrail rehber felan degildir.Ruhu Bendenden Arıyıran Diger tarafa kadarda eşlik edendir.
Allah'ın Emir verdigi Ölümleri Gerçekleştirendir o Rehber felan degil...
Evet inanmıyorum o kitaba.

Kur'an'ı iki kere okudum. Allah benim verdiğim canı, hayatı benden başkası alamaz diyor. O zaman Kur'an kendi içinde çelişiyor ve Azrail çok günahkar bir melek...

Allah'ın emir verdiği ölümleri gerçekleştiren? Allah'ın suikastçisi mi Azrail? Neden o zaman bizzat alacağını ifade ediyor? Ben diyor, biz demiyor ya da aldıramaz demiyor.

Jigsaw demiş ki:
gscihan demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Azrail canını kimsenin almaz inandığınız kitaba göre. Allah canını alır insanların. Azrail de cennet veya cehennem'e kadar giden yolda ölen kişiye rehberlik eder. Ne hikmetse ölen ceset direk ışınlanmaz böyle bir rehber olayına gereksinim duyulur. -.-"

Zaten bir insanın ilahi bir güçle boğuşması mümkün değildir.
Sen inanmıyormusun Bizim inandıgımız Kitaba :?: Bence Bu Kitap hakkında daha fazla Bilgiler Edin.Azrail rehber felan degildir.Ruhu Bendenden Arıyıran Diger tarafa kadarda eşlik edendir.
Allah'ın Emir verdigi Ölümleri Gerçekleştirendir o Rehber felan degil...
Evet inanmıyorum o kitaba.

Kur'an'ı iki kere okudum. Allah benim verdiğim canı, hayatı benden başkası alamaz diyor. O zaman Kur'an kendi içinde çelişiyor ve Azrail çok günahkar bir melek...

Allah'ın emir verdiği ölümleri gerçekleştiren? Allah'ın suikastçisi mi Azrail? Neden o zaman bizzat alacağını ifade ediyor? Ben diyor, biz demiyor ya da aldıramaz demiyor.
Kur'an'a inanmayan adam Bana neden inansın Boşuna ellerimi Yormıcam nede olsa Kendi düşüncelerini İçinde yaşatacaksın Biz İnananları Takmıcaksın

Jigsaw

Aileden
Farketmez ben Kur'an'dan alıntılar yaparak savunmamı yaptım. İnanmam gerekmiyor. Sen de cevap veremedin. :wink1:

Jigsaw demiş ki:
Farketmez ben Kur'an'dan alıntılar yaparak savunmamı yaptım. İnanmam gerekmiyor. Sen de cevap veremedin. :wink1:

azrail kimin meleği ? ne için görevlendirildi allah tarafından görevlendirildi ve yüce allah benim verdiğim canı benden başkası alamaz derken azrailde onun meleği oldugu için böle demiştir..
cünkü hepimizin ecel saati belirlenmiş azrail görevlendirilmiş.
Bütün melekler allahın emirlerini yerine getirir ve allaha karşı hiç bi itaatsizlikleri olmaz bu yüzden biz diye bişe olmaz ben olur diye düşünüyorum :roll:

Yukarı Alt