Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Güzel topic olmuş. Uğraşan herkesin eline sağlık 
HolyZone benim adayım

HolyZone benim adayım
![]() |
ARK0 demiş ki:emeği geçen herkese teşekkürler güzel topic olmuş![]()
açıkçası düşündüğüm hiçbir aday yok ama birini seçip buraya yazacağım![]()
arkadaşım yapılacak dedilerse yapılır.Ne zaman bir global topice girsem bu postu görüyorum biraz dikkat et istersenkaymak94 demiş ki:bişy sölicem konuyla alaksı olmuyabilir ama hani sizin 65 lv char yarışmasının sonucu size güvenim sonsuzdu hatta sizden alışveriş bile yaptım ama bi kurayı çekmediniz yha 4 aydır oyalıosunuz bizi nerde bizim 65 lv char yarışması sonucu
+1905. Kimse seni oyalamaz bu sitede merak etme.Yayınlanmıyorsa bir sebebi vardırSirGLooMy demiş ki:arkadaşım yapılacak dedilerse yapılır.Ne zaman bir global topice girsem bu postu görüyorum biraz dikkat et istersenkaymak94 demiş ki:bişy sölicem konuyla alaksı olmuyabilir ama hani sizin 65 lv char yarışmasının sonucu size güvenim sonsuzdu hatta sizden alışveriş bile yaptım ama bi kurayı çekmediniz yha 4 aydır oyalıosunuz bizi nerde bizim 65 lv char yarışması sonucu
SirGLooMy demiş ki:arkadaşım yapılacak dedilerse yapılır.Ne zaman bir global topice girsem bu postu görüyorum biraz dikkat et istersenkaymak94 demiş ki:bişy sölicem konuyla alaksı olmuyabilir ama hani sizin 65 lv char yarışmasının sonucu size güvenim sonsuzdu hatta sizden alışveriş bile yaptım ama bi kurayı çekmediniz yha 4 aydır oyalıosunuz bizi nerde bizim 65 lv char yarışması sonucu
Tesekkurler Canımcım ÖpüldünDaRKWaTcH demiş ki:Bence Fre3sTyLe Olmalı Çok Çalışkan Buluyorum Onu ^^
ZeratuL* demiş ki:Kotakot demek geliyor içimden ama malesef d.modbenim oyun Fre3sTyLe den yanadır .