Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
Hayırlı olsun , artık beytepede gezerik :D
Gezeriz. (:

Janizaro demiş ki:
hayırlı olsun :) benzin işi pejolarda sıkıntıdır.Dikkat li ol bende de 2.0 vardı şehir için de bazen o 11 12 litreyi bulabiliyor ama eğer aracın dizel ise max 10.5 görür kullanımına bağlı ama gençsin araba spor ben pek yavaş kullanacağını düşünmüyorum :)
Yok benzinli araba. Bu modelin dizelinini olduğunu da sanmıyorum.

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Always demiş ki:
Pejo arabaların 207 fanıyım bende hocam, bu aracı biliyordum ama açıkcası hoşlanmadığım bi tip kasası uzun önü kısa olduğu için,
ve çok yakıyor diye biliyordum bayada yakıyormuş zaten. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
nasip bizlere olmayanlara :)

Dip not ;
Honda Civic Vitec,Honda s2000,Volvo v40 Hayranıyım.
S40 la s2k çok zıt arabalar değil mi? :D

Ayrıca spor araba alıp 9litre yakmasını istemiyorsunuz ama binlik bir motor 11litre yakıyor motorcular ne yapsın? :D

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
V40 Hocam hatchback olanı :D arka kasa tipi çok hoşuma gidiyor, S2000 de arkadan çekişli olduğu için driftleri çok iyi :))) :headbang: :headbang:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
feysten konuşmuştuk fakat buradan da bir hayırlı uğurlu olsun diyelim kardeşim :)

Hayırlı olsun bro, kendim almış kadar sevindim. Allah kaza bela CEZA yüzü göstermesin :P Nazarlığı ihmal etme :)

Always demiş ki:
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Always demiş ki:
Pejo arabaların 207 fanıyım bende hocam, bu aracı biliyordum ama açıkcası hoşlanmadığım bi tip kasası uzun önü kısa olduğu için,
ve çok yakıyor diye biliyordum bayada yakıyormuş zaten. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
nasip bizlere olmayanlara :)

Dip not ;
Honda Civic Vitec,Honda s2000,Volvo v40 Hayranıyım.
S40 la s2k çok zıt arabalar değil mi? :D

Ayrıca spor araba alıp 9litre yakmasını istemiyorsunuz ama binlik bir motor 11litre yakıyor motorcular ne yapsın? :D

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
V40 Hocam hatchback olanı :D arka kasa tipi çok hoşuma gidiyor, S2000 de arkadan çekişli olduğu için driftleri çok iyi :))) :headbang: :headbang:
önden çekiş arkadan itiş :oldie:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt