Birkaçınızla paylamış olabilirim zaten. :) Araba bir aydır bende, sigorta ruhsat benim üzerime.
Üniversiteyi kazanmamın ödülü olarak ailemin hediyesi.
Ankara'dakilerle gezeriz artık.

Apprehension demiş ki:hayırlı olsun :)) allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Su geçirme kesinlikle yok, arabayı çok yıkatıyorum zaten, ama tabii ki camlar çitasız olduğu için kapıyı açıp kapatırken birkaç damla giriyor içeri.Wax Whine demiş ki:Hacı hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım308cc bakıyordum ben de, sonra Mercedes'e doğru çeldiler aklımı
Hızlanma, yol tutuş ve en önemli sorum 100ün üstüne çıktığın zaman dışarıdan ses gelme durumu nasıl? Peugeot'ların cc modellerinde hardtopın ses ve su geçirdiğine dair çok olumsuz yorum okumuştum
Teşekkür ettim. Sadece yorumlardan okuduğum kadarı ile biliyordum 1. dereceden kullanan birine sorma fırsatım olmamıştı hiç.NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Su geçirme kesinlikle yok, arabayı çok yıkatıyorum zaten, ama tabii ki camlar çitasız olduğu için kapıyı açıp kapatırken birkaç damla giriyor içeri.Wax Whine demiş ki:Hacı hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım308cc bakıyordum ben de, sonra Mercedes'e doğru çeldiler aklımı
Hızlanma, yol tutuş ve en önemli sorum 100ün üstüne çıktığın zaman dışarıdan ses gelme durumu nasıl? Peugeot'ların cc modellerinde hardtopın ses ve su geçirdiğine dair çok olumsuz yorum okumuştum
Ses konusunda da. (: Ama tabii ki ses sorunu istemiyorsan zaten cabrio araba almayacaksın, ya da soft top alacaksın, dışarının sesi gelmiyor ama kasislerde gıcırtı geliyor bazen.
eski arabamız hondaydı honda sevmem sevmedim, ama s2k candır hastasıyımAlways demiş ki:Pejo arabaların 207 fanıyım bende hocam, bu aracı biliyordum ama açıkcası hoşlanmadığım bi tip kasası uzun önü kısa olduğu için,
ve çok yakıyor diye biliyordum bayada yakıyormuş zaten. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
nasip bizlere olmayanlara :)
Dip not ;Honda Civic Vitec,Honda s2000,Volvo v40 Hayranıyım.
S40 la s2k çok zıt arabalar değil mi?Always demiş ki:Pejo arabaların 207 fanıyım bende hocam, bu aracı biliyordum ama açıkcası hoşlanmadığım bi tip kasası uzun önü kısa olduğu için,
ve çok yakıyor diye biliyordum bayada yakıyormuş zaten. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
nasip bizlere olmayanlara :)
Dip not ;Honda Civic Vitec,Honda s2000,Volvo v40 Hayranıyım.