Kayıt
21 Temmuz 2008
Mesajlar
16.750
Beğeniler
0
Şehir
Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
"Halen F.Bahçeliyim"

Geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Ganalı yıldız futbolcumuz Stephen Appiah, Juventus'la görüştüğü iddialarını yalanladı ve, "Ben halen Fenerbahçe'nin bir futbolcusuyum" dedi.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan ve İtalya'da tedavi gören Fenerbahçemizin 27 yaşındaki Ganalı yıldız futbolcusu Stephen Appiah, İtalyan ekibi Juventus'la görüştüğü yönünde bazı basın-yayın organlarından çıkan haberleri yalanladı. Kişisel İnternet sitesinden konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Appiah, "Ben Fenerbahçe'nin bir futbolcusuyum. Bazı İnternet sitelerinde ve gazetelerde Juventus'a gideceğim yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

İtalya'da sadece doktorlarıma gözükmek için bulunuyorum. Hiçbir kulüple yada yetkiliyle transfer konusunda konuşmadım. Çünkü ben hala Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Şu anda en büyük önceliğim bir an önce sahalara dönmek. Ve ümit ediyorum ki, sonunda bu söylentilere iyileştikten sonra nokta koyacağım" dedi.
Appiah daha önce de, sakatlığı boyunca dünyanın birçok yerinden kendisine destek veren taraftarlarımıza teşekkür mesajı yayınlamıştı.
 
Yukarı Alt