A
Anonymous
Guest
PvP Böyle Olur Cool
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hayır onlar seyirci görmiyormusunDark_Lord_ demiş ki:İki skill değil o elemanın seni tek skillde alması lazım normalde. Cool
Nasıl oldu yoksa Angelllls sana yardım mı etti
Cebine Pil koyma hoplatırım ben tek başıma angel gerek yok RazzOsKi demiş ki:72 bow kesen 72 blade de keser + angel da gelsin Beklerim Cool
saaten haberın yok galiba yarın takılacak 5 kilima var SadOsKi demiş ki:Kapışcaksak girimmi oyuna?
VESTEL terfi et rahat et buz gibiOsKi demiş ki:Buyır? sen Klimamı takıyosun tamam yarın kapışırız
StiqMata senmısın Question NeutralSaGoPaKaJMeR demiş ki:yok yaw tamamen yalan
bi kere o mask 75 lvl onu o resimlerde kesende benim
arkadan dalıyorum ona resimlerde çıkmamış baktım 2de 1 ant ı yatırıyor yardım edem dedim adam hemen aldı ss yi üstüne yattı
hem sen 3 k 3 k vuruyodum hadi 4 olsun adamın 16 k canı var 1 saat vursan yatmaz
böylede foyanı çıkarırlar ortaya ben buna insan hakkı yemek derim o adamı ben kestim ben ben ben :
Evil or Very MadSaGoPaKaJMeR demiş ki:yok len ben AquariusS sen 3 k atarken ben arkadan 9 atıyodum insan bazı şeyleri açıklar
hahahaAnT_NuKeR demiş ki:Evil or Very MadSaGoPaKaJMeR demiş ki:yok len ben AquariusS sen 3 k atarken ben arkadan 9 atıyodum insan bazı şeyleri açıklar