qardeş bak benim knqimin qardeşimdeydi ama sordum neden çaldın diye dediki ben çalmadim abi çocuktan satin aldim dedi bana valla qardeş ismide emre satmadıysa yada tks etmediyse bende yalan yok tks etmediyse emre ismi :think:

WariorSun benden çaldılar o kişinin adresini bana verirmisin senin mesajlarını araştırdıgımda 67 Nukerim Xianda var demişsin de

biliyorum kingwariorla görüştüm o çalmadıgını söyledi Ya Kastamonu yada Kocaelideki bir emre adında şerefsizin aldıgı daha dogrusu çaldıgı kanıtına ulaştır ev adresini buldugum da solugu mahkemede alacagım yüzde yüz dogru Anqells senmisin dedigimizde Xiandaki anqells mi dedi evet dedim evet benim dedi takas edermisin dedim engelledi

kardeş ben deyim sana bir şeyden emin olmadan sakın adamın gunahını alma bn böle adamın bırı calmıs charı onu satın aldım char 72lwldı NPC ıdı hersey herkesı bna dusman ettıler sımdı herkes ne oldumu ve hırsız olmadımı anladı suan charı calınan kısı ılede aram cok ii bnden bu kdr sen anladın.Ayrıca geçmiş olsun inşallah alırsın geri

WariorSUN demiş ki:
qardeş bak benim knqimin qardeşimdeydi ama sordum neden çaldın diye dediki ben çalmadim abi çocuktan satin aldim dedi bana valla qardeş ismide emre satmadıysa yada tks etmediyse bende yalan yok tks etmediyse emre ismi :think:
1.si "k" harfini "q" harfine çevirerek Türkçe'yi katlettigini belirteyim
2.si birinden satın almadılar benden çaldılar.Ben Oyuna girdigimde gizlice charı çalacaktım.Bana bana ilk yazdıgı kelime "Emre sensin biliyorum" dedi.Bende charımı geri ver ne istiyosun benden dedim.Bana bu charı "Kardeşim hackledi senden onun hera daki 40 Level charını hacklemişsin" dedi
Benim 65 lik charım var iken neden birinin charını hackleyeyim.Ve eger 40 Level Charım olsaydı onun 65 lik bir charı olsaydı.Ben hacklemezdim.Ben çogu arkadaşımın şifresini ve gizli yanıtını bilirdim.Bir gün bile charımı hackledin soydun diye gelmediler.Çünkü yapmayacagımı biliyorlar.
Charı geri versin 40 Level midir kimin hacklediginide bilmiyorum.İsterse ona 40 Level Char yaparım.

Yukarı Alt