Kayıt
23 Şubat 2007
Mesajlar
602
Beğeniler
0
Şehir
wherever you want
Hergün bir anime tanıtımı :mrgreen: Sitede bu kadar çok Hentai , ecchi ve animania lar olduğuna göre güzel bir paylaşım topiği olsun dedim hadi ilk animeden başlayayım .

Benim top 10 listemde ilk üçü rakipsiz olarak zapt eden anime
Download linki : http://manga.gen.tr/download.php?anime=3678

DEATH NOTE

Hikaye, Ryuk adında bir Shinigami(Ölüm Tanrısı)nin Death Note(ölüm defteri)ni Dünya'ya düşürmesiyle başlar.
Death Note, bir okulun bahçesine düşmüş ve Light adında bir öğrenci defterin düştüğünü görmüştür. Gidip defteri alır. Üzerinde Nasıl kullanıldığı yazmaktadır:
"Bu deftere ismi yazılan insan ölecek.
Bu defterin yazarı, kişinin ismi ve suratı aklında olmadığı sürece sonuç göstermez. Bununla beraber, aynı ismi taşıyan diğer kişiler de bundan etkilenmez.Eğer kişinin ismi yazıldıktan 40 saniye sonra ölüm biçimi yazılırsa, kişi o şekilde ölür. Eğer ölüm sebebi belirtilmemişse, sadece kalp krizinden ölür. Ölüm sebebi yazıldıktan sonra, ölümün ayrıntılarının 6 dakika 40 saniye içerisinde yazılması gerekir."
Light, ilk önce buna inanmasa da kendine hakim olamaz ve TV'de gördüğü bir teröristin ismini deftere yazar. 40 saniye sonra, bir son dakika haberi olarak teröristin öldüğü haberi yayınlanır. Light, gerçekliği tespit etmek için evin önünde bir kadını sıkıştıran adamın ismini yazar. O adam da ölünce Light Death Note'ın gerçek olduğunu anlar.
Light deftere 5 gün içinde on sayıda isim yazmış ve kendine göre "kötü" olan insanları öldürmüştür. 5. günün akşamı Ryuk isimli Shinigami Light'ın odasına girer. Light Ryuk'un kendisini öldüreceğini zannerdeken, Ryuk ona hiç bir şey yapmayacağını söyler. Çünkü insan dünyasına düşen bir death note, artık onu bulan insana aittir. Ancak Death Note'ı kullanan insan öldükten sonra ne cennete ne de cehenneme gidebilecektir..
Ancak o Death Note ile adaletli dünyasını yaratırken, dünyanın en iyi dedektifi "L" onun peşine düşecektir. Bütün Dünya'da gizli güç Kira diye bilinen Light, hem kimliğini polisten gizlemeli hem de L'in kimliğin öğrenmelidir, çünkü bulunduğunda idam edilecektir... Bu durumda, kim kimi daha önce bulursa o ölecektir.. (yazılar manga.tr den alıntıdır)

Ana Karakterler :

Light Yagami (Kira): -Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
17 yaşında bir lise öğrencisidir. İleri düzeyde zeki bir pisikopattır. Suçluları öldürerek yeni bir dünya yaratacağını ve bu dünyanın tanrısı olacağını düşünür. Kaybetmekten nefret eder ve dünya onu Kira olarak tanır.

L(Ryuzaki,Ryuga): -Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Sadece ilgisini çeken davalara bakan bir dedektiftir. Kira davasını almıştır. Tatlı yemeyi çok sever, pasaklı olmasına rağmen dünyanın en iyi dedektifidir. Kambur oturmanın zekayı %40 oranında artırdığını düşünür. Kimseyi sallamaz, genellikle sakin bir yapısı vardır.

Near : -Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Near muhtemelen L'e en yakın karakterlerden biri. L gibi o da sessiz, garip ve çok da duygusal olmayan biri. Olaylara tek bir noktadan bakıyor ama o da L 'in yaptığı gibi sınırlı deneyimine rağmen amacına ulaşıyor, ve parçaları gayet güzel birleştirebiliyor. Near kendisini biraz geri planda tutan bir çocuk ve çalışırken uğraştığı şeyleri (yani oyuncakları) ile meşgul olmayı seviyor. Her ne kadar Near da L gibi hedefe direk gitse de, o aynı zamanda sahte Light'ı sevdiğinden beri biraz sadistçe davranıyor ve onunla oyuncaklarıyla oynadığı gibi oynuyor. Near ayrıca yerde oturmayı seviyor ve L'inkine benzer bir şekilde duruyor .

Misa :
-Resim Silinmiş.
Annesi ve babası bir hırsız tarafından öldürülmüş ancak mahkeme tarafından serbest bırakılmış, daha sonra ise hırsızı Kira öldürmüştür. Bu yüzden Kira'ya minnettardır, daha sonra kendisi de bir Death Note bulur ve Kira'nın insanları nasıl öldürdüğünü anlar. Bu şekilde onu bulur ve gördüğü anda ona aşık olur. Shinigami gözlerine sahiptir ve "Raito'nun Gözleri" olacağına dair söz vermiştir; ancak onu sevgilisi yapması şartıyla. Çok sevimli, cana yakın ve biraz da megoloman bir modeldir.

Mello :
-Resim Silinmiş.
Mello bir çok şekilde Near ve L in tam olarak zıttı diye tanımlanabilir. çok duygusal ve atak(düşüncesiz) biridir, gelip geçici heveslerinin üzerine hiç düşünmeden gider. bu onu etrafındakiler için sadece tehlikeli ve güvenilmez biri yapmıyor ama kazancını mafya dünyasına girmek ve eninde sonunda death note u elinde tutan Light'ın hakkından gelmek için kullanıyor.

Ryuk :
-Resim Silinmiş.
Shiniami Kralından aldığı 2. Death Note'u canı sıkıldığı için dünyaya düşürmüştür. Death Note bitene ya da Raito ölene kadar onun yanında kalmak zorundadır. Elmaya bayılır, hatta elma yemedii zaman yan etkiler ortaya çıkar.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
anime manyağından da bu beklenir :mrgreen: :mrgreen:

valla güzel olmuş bi indireyim şunu bakalım..
Misayı yerim ben hmm
 
Kayıt
23 Şubat 2007
Mesajlar
602
Beğeniler
0
Şehir
wherever you want
Bu günün tanıtımı yine ilk onumda yer alan animelerden biri ;

HELLSİNG

Download linki : http://manga.gen.tr/download.php?anime=32

Hikaye :

Vampirler belirir ve insanlık için tehlike teşkil ederler. Alucard ingiliz hükümeti tarafından kurulan bir gizli örgütün (Hellsing) içerisinde bu vampirleri yok ederek halkı korur. Kendine has uslubu vardır. Kendiside vampir olan Hellsing farklı güçleri ve kendine özel silahları vardır. Bu organizasyonda çalışmaktan hoşlanır. Çaylak yardımcısı Seras, genç acemi bir polis kadındır, kendi isteği ile Alucard tarafından vampire çevrilir ; yeni haline pek alışamasada oda bu organizasyonda kendini bulacaktır.

Karakterler :

Alucard :
-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.
İnsanlar(Daha doğrusu İntegra) için çalışan gerçek bir vampirdir.Gerçek gücünü anlayabilmek için kendisi gibi (sonradan yapılmamış) gerçek ölmeyeni bulup onu öldürmek istemektedir. Hellsing organizasyonunun en güçlü adamıdır.

Seras Victoria :
-Resim Silinmiş.
Eskiden bir polis olan bu kız, kendi isteği ile Alucard tarafından ısırılmış ve bir vampire dönüştürülmüştür. Olaylar doğrultusunda Hellsing organizasyonuna katılmış ve Alucard dan sonra organizasyondaki ikinci vampirdir. Alucard onun ustasıdır ve ona çok değer verir. Vampirliğe alışması çok zor olmuştur. Hassas ve duygusal bir kızdır.

İntegra Hellsing :
-Resim Silinmiş.
Çok disiplinli gibi görünse bile aslında hassas biridir. Genellikle soğukkanlı olup, organizasyonuna laf edeni yaşatmaz. Geçmişte kendi kendine asla vazgeçmeyeceğine dair söz vermiştir ve o günden sonra vazgeçmemiştir

Walter C. Dornezz (Angel of Death) :
-Resim Silinmiş.
Hellsing organizasyonun daimi üyesi ve Hellsing ailesinin özel uşağıdır.Herzaman sakin ve itaatkar tavırlar sergiler.Buna karşın gençliğinde Alucard gibi o da bir suikastçiydi.Yegane silahı parmaklarına bağlı olan keskin ve ince kablolardır.Aucard ona Ölüm Meleği diye hitap eder.Neden böyle olduğunu Walter Dead Zone adlı bölümde bize ayrıntılı şekilde gösterdi.Gerçekten sevilen bir karakter.
(yazılar manga gen tr den alıntıdır).

Bölüm Başlıkları :
1.The Undead
2.Club M
3.Sword Dancer
4.Innocent as a Human
5.Brotherhood
6.Dead Zone
7.Duel
8.Kill House
9.Red Rose Vertigo
10.Master of Monsters
11.Transcend Force
12.Total Destruction
13.Hellfire
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
23 Şubat 2007
Mesajlar
602
Beğeniler
0
Şehir
wherever you want
Seras Victoria
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.
hmm ben bunu varya emerim hmm neyse konu seviyeli gidiyor hentalık yapmayayım :lolmuch:
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ahahahahaa bir ses kulağıma fısıldadı bir yerlerde hentai yazıldı dedi hemen uçtum trans halinde geldim lakin görünürde bir hentai yok isterim kardeşim bir topic buraya bir topic oraya anladı o anladıııı :lolmuch: :mrgreen: :lolmuch:
 
Yukarı Alt