Kayıt
17 Mart 2009
Mesajlar
5.770
Beğeniler
0
Şehir
LoL
Bir süredir telefonumun walkman yazılımı müzik için yetersiz geliyor bi kaç tane program denedim ama pek tatmin olmadım bildiğiniz iyi program önerilerini bekliyorum ücretli veya ücretsiz farketmez istediğim kulaklıkla daha yüksek ses almak
birde direk youtube linkinden şarkıyı mp3 olarak indirebileceğim program biliyorsanız ona da ihtiyacım var şimdiden tşkler :beer:
 
Kayıt
17 Mart 2009
Mesajlar
5.770
Beğeniler
0
Şehir
LoL
Beats kulaklıklar parasını haketmeyen bi ürün benim gözümde zaten o kadar para vermem bir kulaklığa haketse dahi :) anca bi yerden beleş falan gelirse öyle :P
 
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesajlar
7.631
Beğeniler
343
Programlar sesi yükseltirken kaliteyi batırıyor müzikten zevk alınmıyor. Telefonu boot edip sesi yükseltmen lazım kaliteli olarak sesi arttırmak için.

Tubemate kullanarak videoları youtube'dan mp3 olarak indirebilirsin fakat mp3 uzantılı olsada boyutu 2kat fazla oluyor. Mp3e androidde çalışan converterler kullanarak çevirebilirsin fakat çok zahmetli bi iş. Ben indirdiğim müzlikleri laptopa geçince toplu olarak mp3 yapıyorum.
 
Kayıt
17 Mart 2009
Mesajlar
5.770
Beğeniler
0
Şehir
LoL
Telefonum rootlu değil bir süre daha yapmayı düşünmüyorum pek fazla bilgisayara geçemediğim için telefondan halletmeye çalışıyorum anlaşılan aynı şekilde devam etmek zorundayız :)
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
music volume EQ kullanıyorum Megadethin bir kac parçasında. denedigim programların en iyisi ama kalitesi yine kötü. davulun zil seslerini yutuyor arada solo gitardan lead riff gelmiyor vs. ince ayrıntıya takilmam diyorsan baya güzel kulaklık ile.
ayrıca beatsin kulak içi kulakligini kullanıyorum ve büyük kulakliklarindan daha kaliteli ses aliyorum. kulaklık alacaklar beatsin kulak içini denesin :)
 
Yukarı Alt