ya pacific dekı bu guild in sonu noldu hiç bilmiorum yaşıorlarmı hala ya için de DLL lavugu ıle sano_kral wardı o guıldden hayır gelmezdi noldu merak ediyorum ??* extraokk
![]() |
ANATOLIAN artık burda %80 kısmı_ExTaSy_ demiş ki:ya pacific dekı bu guild in sonu noldu hiç bilmiorum yaşıorlarmı hala ya için de DLL lavugu ıle sano_kral wardı o guıldden hayır gelmezdi noldu merak ediyorum ??* extraokk
neye başarı dılıorsun anlamadım ben ama hadi sana kolay gelsın post kasma yeri geyık muabbet yeridir git postlarını orda kas gülümTurk_Knight demiş ki:Başarılar Dilerim Wink
unıon mu unıon master kımfbli69 demiş ki:ANATOLİAN bizim unionda duruo merak etme oda düzelir gün gelir
YaraLee <<<_ExTaSy_ demiş ki:unıon mu unıon master kımfbli69 demiş ki:ANATOLİAN bizim unionda duruo merak etme oda düzelir gün gelir
cıddı mıfbli69 demiş ki:YaraLee <<<_ExTaSy_ demiş ki:unıon mu unıon master kımfbli69 demiş ki:ANATOLİAN bizim unionda duruo merak etme oda düzelir gün gelir
benımkını de chaldı sıkma canını gıden gıder olan emegıne olur yanıBøBa demiş ki:DLL lavuğuymuş Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad
O charın gerçek sahibi deil.Çaldı benden Crying or Very sad milletin itemlerini parasını alıp wermemiş.adımı kirletti şerefsiz Crying or Very sad