ßenim Pc m de 1 GB 667 Mhz Ram wardı Ben Bunu 2 Gb ye Çıkarmak iStiyordum Ama 1 Gb Ram Aldım Anakarta uyumLu 2. ram Slotuna Takınca Pc Hayla 1 Gb ram Gösteriyordu 1. Slottaki ramı 2. Slota Takınca Ekran Açılmadı Sorun 2.Ram Slotumdamı Acaba ...?

Anakartın 2 gb ram desteklemiye bilir vaya aldığın ram diyer ram le aynı deyilse çakışa bilir .Sen ram lerin yerlerini deyiştirerek dene tek rami 2. slota takma çünkü bazı anakartlarda tek ram i 2. slota takınca çalışmaz internetten anakartın modeline bakarak 2gb ram desteği olup olmadığına bak ,ram lerin özelliklerinin aynı olup olmadığına bak senin dediğin gibi 2. slot sorunlu olabilir aldığın ram de sorunlu olabilir ondan ezbere iş yapmamak lazım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
en güzeli anakartın sitesine gir bak kaç gb ram destekliyor (2gb kesin destekler)
ardından slot olarak 1-3 dene veya 1-2 dene.
bir de ramler aynı hızlarda olmalı uyumlu olmalı bunun için ram uyumluluğunu karşılaştır.

bilgisayarcı amcalara git yardımcı olur belki bende 2 farklı marka ram taktım mavi ekran hatası oluyordu aldığım pc ciye götürdüm düzeltti

Yukarı Alt