llyod abi koptum varya adam ezik yaa flagı sun degill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa extrabeer
extrabeer

bencede cok var hele grecee dePennywise demiş ki:yaw her serverda böyle adamlar var artık okadar abartılacak bişey değilki,önceden sosun item cıkana waow derdik şimdi sadece iyi diyoruz,pacificte ally var mesela full sosun armor set sosun S/S,Fllly var full sosun set sosun blade&shield,ICE_T var sosun set(tam bilmiom) sosun +7,angelotti var üstünde bikaç sosun oldugundan eminim sosun +9 spearı var daha say say bitmez okadarda inanılmaz bi olay deil yani Wink ha sen şimdi soracaksın madem okadar biliyon sende varmı sosun item die bende yok dicem,ama ilerde olması için umudumu hiç kaybetmedim Wink
Ben 69 Olcam Daha Lvl 38 Gorukuyo Evil or Very Madbaho1992 demiş ki:ya rev 6 ne zman yenilencek 59 lwlım ismimi girdimde 44 lwl çıkıoD
daha iyileride varAnkaraLee. demiş ki:bence bu herif serverın kralı Cool
+19988Pennywise demiş ki:yaw her serverda böyle adamlar var artık okadar abartılacak bişey değilki,önceden sosun item cıkana waow derdik şimdi sadece iyi diyoruz,pacificte ally var mesela full sosun armor set sosun S/S,Fllly var full sosun set sosun blade&shield,ICE_T var sosun set(tam bilmiom) sosun +7,angelotti var üstünde bikaç sosun oldugundan eminim sosun +9 spearı var daha say say bitmez okadarda inanılmaz bi olay deil yani Wink ha sen şimdi soracaksın madem okadar biliyon sende varmı sosun item die bende yok dicem,ama ilerde olması için umudumu hiç kaybetmedim Wink
onlarda oyuna başlar başlamaz bulmamışlardır o itemleri heralde bizimde olur ilerde inşallah WinkExcrea demiş ki:iste aslinda oyunu bunlar oynuo biz oynamiyoruz
bildiğim kadarıyla baya eski bir videoymuş o yane firaristin daha tam seti tamamlamadığı günlerde yapılan pwp.Genede emin değilim kulak dolgunluğu iştedR.NooB demiş ki:Sadece yarkan kesmek ıcın alınmış bı char deıL .
Adam suan garmentbn boyle str glavıer gormedım yha bi extraloob bi de bu Razz
http://www.youtube.com/watch?v=C9G5mUOrQNA
http://www.youtube.com/watch?v=WWijLPLxlp8&mode=related&search=
ayrıca angelıque denılen herıfın 1-2 vıdeosu war firarist i kesıor onlar tamamen pk2 mıs ole dıo adamın kendısı kımse ınanmasın yanı dıer vıdeolara![]()
AYRICA MUTHİŞ VİDEO YAPIO Cool Cool Cool