Tequilla
Bilgiliyim
Ve Kardeşliğimizi Her Yerde Belli Edelim Dime .
Yenılmıstım Burda.
Dionysos Ve AliceCullen

Dionysos Ve AliceCullen
![]() |
Bekliyoruz bugun dertliyim stres atmak için girdim sonun kötü olabilirSirGLooMy demiş ki:nasıl bir yorum yapsam diye düşündüm bulamadım kaldım böyle pc başında
ps gelirsem oraya anti olur kardeşliğinize son veririm![]()
Maybe demiş ki:2 harfin arasına bu iyi gider![]()
IP ver.AliceCullen demiş ki:Bekliyoruz bugun dertliyim stres atmak için girdim sonun kötü olabilirSirGLooMy demiş ki:nasıl bir yorum yapsam diye düşündüm bulamadım kaldım böyle pc başında
ps gelirsem oraya anti olur kardeşliğinize son veririm![]()
![]()
IP alayım.AliceCullen demiş ki:Gece gece yatmadan önce cs oynamak isteyen varsa alıyım ifadesini![]()
Geldin gine demi basımızaJawBreaker demiş ki:IP alayım.AliceCullen demiş ki:Gece gece yatmadan önce cs oynamak isteyen varsa alıyım ifadesini![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç gitmedim ki.AliceCullen demiş ki:Geldin gine demi basımızaJawBreaker demiş ki:IP alayım.AliceCullen demiş ki:Gece gece yatmadan önce cs oynamak isteyen varsa alıyım ifadesini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nooby sen beni yenicek adam mısın çıkar kokusu.AliceCullen demiş ki:Jaw ile yaptıgımız ilk ws ve işte sonuc![]()
- Resim Silinmiş.
Ps:Jaw uzulme bunun ice olanıda var
Yenemeyecek adammıyımJawBreaker demiş ki:Nooby sen beni yenicek adam mısın çıkar kokusu.AliceCullen demiş ki:Jaw ile yaptıgımız ilk ws ve işte sonuc![]()
- Resim Silinmiş.
Ps:Jaw uzulme bunun ice olanıda var
![]()
![]()
Aynı duyguyu biricik Onur'da yaşadı yaklasık 30 dk onceMaybe demiş ki:Jaw'da maç sonrası ruh hali değişimleri görülmeye başlandı![]()