valla ben protecter's Seal ve Guardian's Seal bölümünü anladım vede yaptım ama Alibaba Seals ne işe yarıyo kullanılmıyo kasaya koyulmuyo ne yapacaz bunu anlatsın birisi :S

mührü kasaya koyabiliyorsun diyor ama kasaya koydum olmadı ne yaptıysam olmuyor satmayada kıyamıyorum belki önemli birşeydir :S

İyi de ben hiç görev falan almadan char direk toplamaya başladı bu 39+1 dediğimiz şeyleri.Görev işini anlamadım so-ok ' ta görev yokki ^^

çok gereksiz bi event olmuş. zararı faydasından çok. kasarken gelen ex bayagı dustu bu event yuzunden :S ayın 15ine kadar bötle sürecek yapcak bişey yok. verdiği alibaba sealları da sanırım biriktiriliyor ve en son event bıtınce yapılacak cekılıs ıcın hesaba katılıyor en cok toplayanın sox item kazanma sansı daha fazla olacak sanırım

oyuna daha yeni girdimde bota bırakacam goldenlerde daha bismillah
golden spider keserken bandite benzeyen ismi deişik bişi çıkmamı öldü
ve pretc seal düştü valla bazı arkadaşlara katılırım gereksiz event

Arkaşadaşlar o 1 lvl çıkan yaratıklardan 39 tane Protecter's Seal ve 1 tanede Guardian's Seal Düşürüyorsunuz bunları So - Ok a verip çekiliş için kupon gibi bişey alıyorsunuz event bittiği zaman bu kuponlar sayesinde 10 dgr sun silah kazanma şansını elde edeceksiniz :wink1:

Peki bu şeyler iventorydemi kalıcak ?

Birde Guardian's seal neden az düşüyo ?

alibaba seallar ınventory de beklıyor sadece. bunu dusunerek ınventorylerde
ekstra slot acılmısztn update sonrası. mağdur kalmamak ıcın. sadece o yaratıkları kesme işinde sorun oluyor kasaken. bowcular black hawk yada lightening hawkı acarsa o kuslar tek atıyor yaratıklara :D silkroadda bug bitmez :D

Yukarı Alt