hehe 

Öyle deme rallicirallici33 demiş ki:
benımde adım mesut xDbabako88 demiş ki:Sago ortalıkta rapcıyım dıye dolanıyosun
Okudum adamım dıye gezıyosun
Sana dıss atanları mahkemeye verıyosun
Yoksa dısslere karsılık veremıyomusun [yeahhhhhh!!!!!!!!]
Okumakla rapcı olunmaz yasamakla olunur
Sagodan hıc olmaz ondan anca karı olur
Kolosuyla beraber yaglı kazıga oturur
Dısslere cevap veremez mahkemede ı*ne gıbı konusur [yeahhhhhh!!!!!!!!]
supersın hacımhmzsnmz demiş ki:Siteye geleli neredeyse 14 ay oldu
Sitede bot beklerken mod oldu
Onun adı hmzsnmz
Bu postla birlikte 5555 postu oldu xD
Alın size xxax tipinde mani , Nasılım![]()
![]()
By_Kazuya demiş ki:benımde adım mesut xDbabako88 demiş ki:Sago ortalıkta rapcıyım dıye dolanıyosun
ama bi türlü şöyle şeyler aklıma gelmıor yazamıorum![]()
sen kimsen leayn sagoya diss atmaya çalışıyorsun .babako88 demiş ki:Sago ortalıkta rapcıyım dıye dolanıyosun
hmzsnmz demiş ki:@Maxima
Son günlerde üyelere karşı tutumun dikkatimi çekiyor !. Lütfen üslubunu değiştir.
Napmışım ki ben . Adam diss atar gibi yazmış , bende karşılığını verdim . Benim sert çıktığım konular Türkçe'nin doğru kullanılması üzerine . Uyarı mesajı yollayacaksan da uydur bir neden yolla .hmzsnmz demiş ki:@Maxima
Son günlerde üyelere karşı tutumun dikkatimi çekiyor !. Lütfen üslubunu değiştir.
Sana noluyor anlamadım ki :?By_Kazuya demiş ki:hmzsnmz demiş ki:@Maxima
Son günlerde üyelere karşı tutumun dikkatimi çekiyor !. Lütfen üslubunu değiştir.![]()
Hala neden diyor ? Ayrıca diss atar gibi karşılık verdim demişsin. Tamam rap belki biraz ağır dil içerir ama sen abartıyorsun .Burası sadece diss atılan bir forum değil , o yüzden diline sahip çıkman gerekmekte. Hem sırf bu konu değil geçen ''Satlık Türkiye'' konusunda da ters ters cevaplar vermiştin hatırlatırım.Maxima demiş ki:Napmışım ki ben . Adam diss atar gibi yazmış , bende karşılığını verdim . Benim sert çıktığım konular Türkçe'nin doğru kullanılması üzerine . Uyarı mesajı yollayacaksan da uydur bir neden yolla .![]()
Sana noluyor anlamadım ki :?
Şimdi elinde bir neden var işte .hmzsnmz demiş ki:Hala neden diyor ? Ayrıca diss atar gibi karşılık verdim demişsin. Tamam rap belki biraz ağır dil içerir ama sen abartıyorsun .Burası sadece diss atılan bir forum değil , o yüzden diline sahip çıkman gerekmekte. Hem sırf bu konu değil geçen ''Satlık Türkiye'' konusunda da ters ters cevaplar vermiştin hatırlatırım.Maxima demiş ki:Napmışım ki ben . Adam diss atar gibi yazmış , bende karşılığını verdim . Benim sert çıktığım konular Türkçe'nin doğru kullanılması üzerine . Uyarı mesajı yollayacaksan da uydur bir neden yolla .![]()
Sana noluyor anlamadım ki :?
Sinirlenmen üslubunu bozacan anlamına gelmez. Her durumda forumda kendini tutmayı bileceksin. Sinirliysende yine sakinmiş gibi yazıcaksın.Maxima demiş ki:Şimdi elinde bir neden var işte .O başlıkta da savunduğu şeye sinirlendim . Hangi Atatürkçü olsa sinirlenirdi zaten .
![]()
İyi . Peki . Tamam . Üslubumu bozduğum yerde salla uyarı mesajını . Dikkat etmeye çalışırım .hmzsnmz demiş ki:Sinirlenmen üslubunu bozacan anlamına gelmez. Her durumda forumda kendini tutmayı bileceksin. Sinirliysende yine sakinmiş gibi yazıcaksın.Maxima demiş ki:Şimdi elinde bir neden var işte .O başlıkta da savunduğu şeye sinirlendim . Hangi Atatürkçü olsa sinirlenirdi zaten .
![]()