Biliyosunuzki, kendini Aerion adıyla tanıtıp açılış yapan oyun aslında defalarca kez ayda bir oyun açıp kapatan Erkan'a aittir. Forumdaki ismi "Substring"dir, hatta m***game'de hala mod. Üstüne üstün kendi oyununda bile doğru düzgün hizmet veremediği "guard'ı gidip müşterilerine satıyormuş, ticari ve ahlaki olarak ne kadar düşük bir seviyede yarıştığını buradan anlamanız mümkün."

Bunu paylaşarak amacım sizlere oyunu zehir etmek değil aksine gerçekleri görüp bu karaktersizin oyununa para yatırmayı bırakmanızdır. Şunu da belirteyim, ne kadar debelenirsen debelen, ne kadar değiştirirsen değiştir, bu oyunun sonunu ben getiricem.

KANIT:

İlk olarak aşağıdaki listener'i indirmelisiniz.

İndirme linki: 2018-01-16_h6tcb9n8
Virustotal: VirusTotal

İndirdikten sonra içindeki iki klasörüde (Listener, Loader) clientinizin içine çıkarın.

BOTSUZ GİRECEKLER İÇİN TALİMATLAR
Listener adlı klasöre girip Listener.exe'yi başlatın. Ardından Loader'a girip edxSilkroadLoader6.exe'i açın.

Add kısmından Aerion client klasörüne gidip sro_client seçin ardından aşağıdaki ayarları bu şekilde yaparak Launch! deyin.

BOTLA GİRECEKLER İÇİN TALİMATLAR

Listener klasörünü clientinize çıkarın ve Listener.exe'i başlatın.

Ruby Online - IPInput.rar
Bu bağlantıdan IPInput indirin, clientinizin IP adresini 127.0.0.1 portunu ise 5001 yapın ve nasıl girmeye devam ediyorsanız girmeye devam edin.

Ardından keyfinize bakın

Son düzenleme:
BU EDXLODERDAN SADECE ÇAR AÇILABİLİR DEĞİL Mİ BOTA SALAMIYORSUNUZ ?
YANLIŞ MI BİLİYORUM YOKSA

ANLADIM YAZIK OLACAK ŞİMDİ ORDAKİ PLAYERLARA OLAN HEP ONLARA OLUYOR :(

Takımı
Seçiniz...
Bunlar bunu hakediyor. O Erkan denilen çocuk kaç kere M***gamenin desteği ile oyun açtı milleti dolandırdı.
Şahsen oradaki 1 tane oyuncuya acımıyorum, ki orada olanların çoğunada Erkan denilen vatandaş yardım ediyor.
Defalarca açtı oyun, ZenSro'yu açtı, yardım etti, defalarca sv açtı millete yardım etti.
Bunlar böyle yürüyor bu piyasada, senin ahını almış, vahını almış, vurguncuymuş demen çokta önemli değil.
Elinden birşeyler gelen böyle açıklarla vurup, paylaşıp öldürürler gerçi fark etmez.
Bugün kapatır, haftaya m****gamede bi banner, sms reklamları derken yine oyun vurgun yapar geçer.
Herkes kendi adamlarını yalıyor işte, m****game sahibi ümit ile ters düşse anında karalama kampanyaları başlar.
Yaşları 20+ ama beyinleri halen daha doğmamış bebek. :naber:

Takımı
Seçiniz...
Bu sv'nin sahibide ZenSro'nun sahibi işte kanka. Gerisini sen düşün summer4:

Erkan açma artık açmaaaaa yeter olmadi:
Oturduğun yerden insanların kolayca milyarlarını kazanmayı bırakırmısın? Buna adama benzer bi forum sahibi tanıyorum. Evimin kirasını ödüyemiyorum diyor ama 1milyon ciro kazanmış serverde reklamını yaptığı için haksız 200 300 bin lira kazancı var ve bu sadece 1 server :coffee:

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Oturduğun yerden insanların kolayca milyarlarını kazanmayı bırakırmısın? Buna adama benzer bi forum sahibi tanıyorum. Evimin kirasını ödüyemiyorum diyor ama 1milyon ciro kazanmış serverde reklamını yaptığı için haksız 200 300 bin lira kazancı var ve bu sadece 1 server :coffee:
Silkroad serverından 300bin lira kazancı mı var 8O

Takımı
Seçiniz...
@RanstaMonsta olum ne paralar dönüyor ey gidi ey :dddd
Örneğin ilk açılışta 2K player olsa.
Bunu 1K'sı bot olsa, kalan 1K reel oyuncu olsa.
Bunların 500 tanesi Pre + Devil için 50 TL atsa.
500*50= 25Bin TL :D
Hadi 100 tanesi 50TL atsın diyelim.
100*50=5Bin TL :D

Yukarı Alt