Kimle Kapısmak İstersiniz...

1-oOETKOo
2-janka54
3-PiSicoMaNiAc
4-_CorsaN_
5-tRuaLLey
6-Roots_TR

Secin Yeri Zamanı Odulu Kapısalım ...

wayy janka54 e bak bi aralar bi tanıdığın çarıydı şimdi aegenin kral na aday gösteriliyor helal janka54

UVC_RAY dan önce wojak var .... (Not:VietNuker hacklenmemis olsaydı En iyi o olurdu...)

ÜSTTEKİLER KRAL falan değildir normal 80 lwl ler ben krallıklarını görmedim 7 aydır kapışıyorum oyunda henüz kapıda görmedim onları bi denerim onlarla kapışmayı geçen gece full sun giyinmiş adamla kapıştım tam 1 saat sürdü kapışmamız zor yatırdı beni ama 5 gaptayım hala max olsam zor lokma olurum diyebilirim SERWER: aege = AMAZON_ZEYNA

dralbert demiş ki:
ÜSTTEKİLER KRAL falan değildir normal 80 lwl ler ben krallıklarını görmedim 7 aydır kapışıyorum oyunda henüz kapıda görmedim onları bi denerim onlarla kapışmayı geçen gece full sun giyinmiş adamla kapıştım tam 1 saat sürdü kapışmamız zor yatırdı beni ama 5 gaptayım hala max olsam zor lokma olurum diyebilirim SERWER: aege = AMAZON_ZEYNA
Hıh Sen Oyle Zannet tRuaLLey i Duzuyorum Su Anda Tek Bir Parca Som Var oda 64+6 garment Onuda Sun Yaptım mı Seni ... Yapmaya Gelcem... Cool

Yukarı Alt