J Jaysean Kayıt 6 Ekim 2008 Mesajlar 3.681 Beğeniler 0 Şehir Kırklareli / Üniversitesi 23 Eylül 2011 #1 arkadaşlar daha önce birisi beni böyle guilde almıştı bende şimdi aynı işlemi yapmak istiyorum adamın yanına gitmeden guild daveti nasıl atabilirim
arkadaşlar daha önce birisi beni böyle guilde almıştı bende şimdi aynı işlemi yapmak istiyorum adamın yanına gitmeden guild daveti nasıl atabilirim
H hanry006 Kayıt 2 Mayıs 2010 Mesajlar 1.993 Beğeniler 0 Şehir u bulamadım 23 Eylül 2011 #2 eleman yakınında olmalı. pm atıosun sag tıklıyorsun pm sıne party-guıld -block vs secenekler cıkar
J Jaysean Kayıt 6 Ekim 2008 Mesajlar 3.681 Beğeniler 0 Şehir Kırklareli / Üniversitesi 23 Eylül 2011 #3 hanry006 demiş ki: eleman yakınında olmalı. pm atıosun sag tıklıyorsun pm sıne party-guıld -block vs secenekler cıkar Daha fazla görüntüle... yok alakası yok ben cavede adam alexandirada guild atıyodu bana
hanry006 demiş ki: eleman yakınında olmalı. pm atıosun sag tıklıyorsun pm sıne party-guıld -block vs secenekler cıkar Daha fazla görüntüle... yok alakası yok ben cavede adam alexandirada guild atıyodu bana
J Jaysean Kayıt 6 Ekim 2008 Mesajlar 3.681 Beğeniler 0 Şehir Kırklareli / Üniversitesi 23 Eylül 2011 #4 buldum. /guild nick şeklinde yazınca davet gidiyor deneyip görebilirsiniz ^^ Örnek: /guild Jaysean şeklinde.
buldum. /guild nick şeklinde yazınca davet gidiyor deneyip görebilirsiniz ^^ Örnek: /guild Jaysean şeklinde.
J Judas Kayıt 17 Mayıs 2007 Mesajlar 1.918 Beğeniler 0 Şehir Home 23 Eylül 2011 #5 bak adamla yazış biraz sonra adamın isminin üzerine sağ tıkla istediğin yerden pt guild atarsın
J Jaysean Kayıt 6 Ekim 2008 Mesajlar 3.681 Beğeniler 0 Şehir Kırklareli / Üniversitesi 23 Eylül 2011 #6 Judas demiş ki: bak adamla yazış biraz sonra adamın isminin üzerine sağ tıkla istediğin yerden pt guild atarsın Daha fazla görüntüle... öyle olmuyor çözümü buldum yukarıda yazıyor
Judas demiş ki: bak adamla yazış biraz sonra adamın isminin üzerine sağ tıkla istediğin yerden pt guild atarsın Daha fazla görüntüle... öyle olmuyor çözümü buldum yukarıda yazıyor