X xNock Kayıt 4 Kasım 2008 Mesajlar 0 Beğeniler 0 22 Aralık 2008 #1 Arkadaşlar Silkroadı yüklücem Dvd'den Takıyorum Dvd'yi içindeki silkroad klasörü karsıma geliyo masaüstüne atıyorum kopyalarken hata veriyo Data kopyalanamıyor Gecersiz MS-DOS işlevi diyo ne yapmam gerek ??? Acillll
Arkadaşlar Silkroadı yüklücem Dvd'den Takıyorum Dvd'yi içindeki silkroad klasörü karsıma geliyo masaüstüne atıyorum kopyalarken hata veriyo Data kopyalanamıyor Gecersiz MS-DOS işlevi diyo ne yapmam gerek ??? Acillll
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 22 Aralık 2008 #2 dvd bozulmuş veya veriler dvd'ye aktarılamamış, her ihtimale karşı başka bir optik okuyucu ile dene bakalım.
dvd bozulmuş veya veriler dvd'ye aktarılamamış, her ihtimale karşı başka bir optik okuyucu ile dene bakalım.
A Absence   Kayıt 29 Aralık 2007 Mesajlar 8.261 Beğeniler 1 22 Aralık 2008 #3 Dvd çizik ise hemen al biraz dişmacunu sür sonra kurumasını bekle kolonyalı mendille sil bidaha dene
D Dwomalath Kayıt 20 Aralık 2008 Mesajlar 200 Beğeniler 0 22 Aralık 2008 #4 Büyük ihtimal DVD den kaynaklı bir hata, Temiz bir download ardından kurulum öneriyorum sana :)