Kayıt
4 Ağustos 2007
Mesajlar
115
Beğeniler
0
Yaw arkadsalr bu academy ne karısık dalgalar anLamadım academydeki adamları kasmamız gerekiyomus 40+adamlar academyde ne işe yarıyo ben 40+ lvl adamı mezun ettim adam 1 tane honor point goremedim.:lol:
Bide su buflar academyden alınıyomus diolar onlar nasıl alınıyo..
sun silahları alınca durabiliti bitince tmir oluyomu.. Bilmeyenler lutfen cvp vermesin daha da cok kafamız karısmasın:D
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
851
Beğeniler
0
Şehir
Thief Town
60+ biri akademi kurar ve 60tan düşük oyuncular alır.Bu alınan oyuncular 40lvldan aşağı se 40 lvl olunca mezun olurlar , akademiyi kuran kişi(guardian) ve mezun olan kişi de bu esnada honor point kazanır.Eğer akademi elemanı 40-59 arasında bir lvlda ise de , 60 lvla gelince mezun olur ve yine aynı şekilde honor point kazanılır.Yeteri kadar honor point varsa sos,som,sosun silahlar alınabilir.(Yalnızca 8 Degree silahlar.)
Buff olayın gelince , biraz karışık bi olay ama sanırım akademi elemanlarından biri kasmaya başlyınca onun ekranında bir buff çıkıyor , o buffı başlattıgında da guardina farklı bir buff geliyor.Bu bufflar sayesinde az miktarda da olsa daha fazla exp alınabiliyor.

Sos-Som-Sun silahlarda tamir süresi bitince tekrar tamir edilemiyor.Zaten o yüzden böyle ucuz :) Yoksa 4.6mile sun verirler mi :)
 
A

Anonymous

Guest
Aaa Apo abi bende ASIT ın akademysindeyim beni hiç kasmıon ama :lolmuch: Saolsun HEYULAnın büyük yardımı var. Yha bişi sorcam HEYULA 61 lwl oldu. Niye mezun olmadı?
Apo abi honnor point kazanmak için topla akademyi götür bizi niya sniperle :mrgreen:

Ben Muco
 
Yukarı Alt