E _EleCtrA_ Kayıt 4 Kasım 2007 Mesajlar 515 Beğeniler 0 Şehir KUSADASI 6 Aralık 2007 #1 arkadaslar uranus serverı acılmıstır toplanmak ıstersenız aban ulasın bırlıkte bır guılde kuralım guılde ısımını bellırledım ılgılenen arkadaslar burdan veya oyunda _EleCtrA_ YA PM ATSIN LUTFEN TESEKURLER SIMDIDEN
arkadaslar uranus serverı acılmıstır toplanmak ıstersenız aban ulasın bırlıkte bır guılde kuralım guılde ısımını bellırledım ılgılenen arkadaslar burdan veya oyunda _EleCtrA_ YA PM ATSIN LUTFEN TESEKURLER SIMDIDEN
M Matzeline Kayıt 10 Nisan 2007 Mesajlar 548 Beğeniler 0 7 Aralık 2007 #2 Bende uranüsde başladım.Acaba orda NWO kursanızda bende gelsem...
E _EleCtrA_ Kayıt 4 Kasım 2007 Mesajlar 515 Beğeniler 0 Şehir KUSADASI 7 Aralık 2007 #3 aslında o guılde de kurabılırım ama yardım lasım bıras yenı bır server para gerekıo nowatout ıcın yetgılılerle gorusmemız lasım bakarlarsa sewınırım
aslında o guılde de kurabılırım ama yardım lasım bıras yenı bır server para gerekıo nowatout ıcın yetgılılerle gorusmemız lasım bakarlarsa sewınırım
S Sensei_ Kayıt 27 Haziran 2007 Mesajlar 688 Beğeniler 0 Şehir My Home İn {'_'} 2 Ocak 2008 #4 -Resim Silinmiş. geç kaldınn Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017