F firewolf92 Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 219 Beğeniler 0 Şehir sandalyemin üstü 22 Eylül 2007 #1 Guildimiz 5 lv dir. sohbeti iyi ve iyi arkadaşlık kurmak isteyen 50+ aktif kardeşlerimi guilde bekliyorum..
Guildimiz 5 lv dir. sohbeti iyi ve iyi arkadaşlık kurmak isteyen 50+ aktif kardeşlerimi guilde bekliyorum..
E _EvilSouL__ Kayıt 27 Nisan 2007 Mesajlar 5 Beğeniler 0 15 Şubat 2008 #2 Benim Hacklenen charımı o guilde almışlar hala ordaysa lütfen atın ismi CeMShoT ve kim olduğunu ne olduğunu öğrenirseniz çok memnun kalırım ! .
Benim Hacklenen charımı o guilde almışlar hala ordaysa lütfen atın ismi CeMShoT ve kim olduğunu ne olduğunu öğrenirseniz çok memnun kalırım ! .
F firewolf92 Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 219 Beğeniler 0 Şehir sandalyemin üstü 16 Şubat 2008 #3 kardeşim o çarı attım kasmıyor diye. en son pk halde gördüm ve zaten çar soyuk. ümidi kes bence. geçmiş olsun kardeşim
kardeşim o çarı attım kasmıyor diye. en son pk halde gördüm ve zaten çar soyuk. ümidi kes bence. geçmiş olsun kardeşim