Sağol kardeşim seninde hayırlı olsun =)UltraViole demiş ki:Hayırlı Uğurlu olsun..
insallahZeytin84 demiş ki:Hayirli olsun :) darisi bize
Teşekkürler.bffLed^^ demiş ki:hayırlı olsun
Revolution has been startedSePPuKu demiş ki:Hayırlı olsun olmasınada, burada post önemli deil kendin ol. Önemli olan dürüst olmak post kimsenin umrunda değil sadece Aileden olmak yetiyor bence.Post kasarak Rütbenin bilgiliyim yada Aileden olması neyi değiştirir ki ?
Teşekkürler,inşaallahV.I.P demiş ki:Hayırlı olsun nice 10.000 k lara![]()
Yanlış birşeyimi mi gördün =) yada laf mı attın pek anlamadım :|SePPuKu demiş ki:Hayırlı olsun olmasınada, burada post önemli deil kendin ol. Önemli olan dürüst olmak post kimsenin umrunda değil sadece Aileden olmak yetiyor bence. Post kasarak rütbenin bilgiliyim yada Aileden olması neyi değiştirir ki ?
_CrazyBlade_ demiş ki:Yanlış birşeyimi mi gördün =) yada laf mı attın pek anlamadım :|SePPuKu demiş ki:Hayırlı olsun olmasınada, burada post önemli deil kendin ol. Önemli olan dürüst olmak post kimsenin umrunda değil sadece Aileden olmak yetiyor bence. Post kasarak rütbenin bilgiliyim yada Aileden olması neyi değiştirir ki ?
Yoo hiç de sert değil.Hem neden sert olsun? Sadece benim görüşüm.BøBa demiş ki:_CrazyBlade_ demiş ki:Yanlış birşeyimi mi gördün =) yada laf mı attın pek anlamadım :|SePPuKu demiş ki:Hayırlı olsun olmasınada, burada post önemli deil kendin ol. Önemli olan dürüst olmak post kimsenin umrunda değil sadece Aileden olmak yetiyor bence. Post kasarak rütbenin bilgiliyim yada Aileden olması neyi değiştirir ki ?
biraz sert oldu sanirim "burada post önemli deil kendin ol" derken![]()
Haklısın.BøBa demiş ki:ya lütfen sirf mesaj sayim fazla olsn die post kasmayin kimse kimseyi mesaj sayisina göre yargilamiyor burada haksizmiyim