Kayıt
25 Aralık 2007
Mesajlar
151
Beğeniler
0
Arkadaşlar 95 lvl de Bir Görev var ve bu görev sonucunda Zerkiniz Mavi Oluyor + Nickinizin başında Sarı Yazı İle 'Knight'' yazıyor..
Ben İngilizcesini bulamabildim aşağıya ekliyorum bunu, Türkçeye çeviren arkadaşımız olursa çok güzel olucaktır =)

Buda Görevi Yapmış Bir Arkadaşın Resmi: (Nickiin başına Ve Zerke Dikkat)





Görev:
Quest 1 - Military Test 1

U have to go to Constantinopole and visit NPC Rachel. Talk to her twice and second time she port u to special area, where u have to stay 10minutes alive. U dont have to kill enemies, just stay alive. There spawn 95lvl champion, but with high amount of HP around as Party giant. He hitted me 1-5k dmg on my LA set 9D. When u stay alive this quest is done.

Quest 2 - Material for medicine

Talk to Rachel again and than visit NPC Witch. U can find her at lighthouse near constantinopole.

Quest 3 - Stone Beast's Bell

Again talk to Witch and she give u next quest. GO to jangan cave to B2 and there to room 7+ (just port from 2nd room on north port) and there attack these mobs: Stone Ghost Tomb Ghost Tomb Spirit and u will get drop called Beast's Bell, for me it dropped imediatly from first mob.
Go to jangan and meet Jeonghye he is in jangan near place Jaeunsa.

Quest 4 - Spirit's Shell

Again talk to Jeonghye and he give u new item u have to go to TOMB (is south east from jangan, just Tomb not Cave), exactly it is X: 7175 Y: 309 and here right click on item, there will apear 95 champions mob. U can easy kill him. GO back tostarting NPC.

Quest 5 - Witch's Scroll

Go to Constantinopole and than to lighthouse and talk to Witch, than go and talk to Adria ( hunter asociation NPC in Constantinopole)

Quest 6 - The Spirit

Adrian give u traps. U have to go to TaklaMakan on Nyia generals. There u can right click on trap and on floor apear trap. Than u must lure Nyia general to this trap. When mob stand on it u can get Spirit or it can fail. Usualy u get Fusser Spirit, but u need Normal Spirit. Unfortunetly u can use this trap once in 60second so it is complicated. U need one Normal Spiritand i needed 40traps for it and in that time i got 16 Fusser Spirit which are unuseful.
When u drop 1 Normal Spirit u can go back to Witch in COnstantinopole lighthouse
Unfortunetly u cant use ports so u must go COnsta-TaklaMakan on horse or by foot.

Quest 7 - Piece of Spirit

Again talk to Witch and she port u to new area where spawn 95 mob. He isnt much storng.. 1k dmg and less, but he has frozen and frosbite. in this quest be sure u have berserker ready, because u have to kill this enemy in berserker mode or quest will fail.

Quest 8 - New Power

Talk to Witch and than visit Rachel in COnstantinopole and quests are done, now u have blue zerk and Yellow label in front of name.
 
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesajlar
50
Beğeniler
0
1 araştır — senin, Constantinopole'ye gitmek zorunda olduğun askeri test 1i, ve NPC Rachel'i ziyaret etmek. İki kez onla konuş, ve ikinci, onu, senin, 10minutes'i canlı kalmak zorunda olduğun özel alana senin olduğu limana ayarlarsın. Dontun, düşmanları öldürmek zorunda olduğu sen sadece, canlı kalırsın. Orada, 95lvl'i çok iyi bir şekilde yumurtlar, ama etrafta parti devi olarak HP'in yüksek miktarıyla. O, benim lamda 1 5k dmgin, 9D'i koyduğu bana vurdu. Senin, canlı bu maceranın, yapıldığını kaldığın zaman.
2 araştır — yeniden Rachel'e ilaç konuşması için malzeme, ve ziyaret NPC cadısından. Sen, constantinopolenin yakınında deniz fenerinde onu bulabilirsin.
3 araştır — taş hayvanının zili yeniden, cadıyla konuşur, ve o, senin sonra, araştırdığını verir. B2'e jangan mağarasına git, ve 7+ (Sadece kuzey limanda 2inci odadan çapraz tut) odaya orada, ve orada, bu kalabalıklara saldırır: Taş hayalet kabir hayalet kabir ruhu ve sen, düşüşün, hayvanın zilini çağırdığını alacaksınız, benim için o, ilk kalabalıktan imediatlyı düşürdü.
Jangana git, ve onun, janganda yakın yer Jaeunsa olduğu Jeonghye'yi karşıla.
4 araştır — ruhun kabuğu yeniden, Jeonghye'yle konuşur, ve o, sana senin, kabre (Jangandan güneyde doğu mudur, adil kabir mağara değil) gitmek zorunda olduğun yeni maddeyi verir, tam olarak X: 7175 Y: 309'dur, ve burada doğru, maddede tıklar, orada apear-95 şampiyon kalabalığı, yapacak. Sen kolay, onu öldürebilirsin. Tostarting NPC'e dön.
5 araştır — cadının tomarı, Constantinopole'ye ve deniz fenerine gider, ve cadıyla konuşur, gider, ve Adria'ya konuşma (Constantinopole'de avcı asociation NPC), 6 araştırır — ruh Adrian, sana tuzakları verir. Sen, Nyia genellerinde TaklaMakan'a gitmek zorundasın. Sen orada doğru, tuzakta ve zemin apear tuzağında tıklayabilirsin. Senin, bu tuzağa Nyia genelini çekmeli olduğundan. Ne zaman, senin, ruhu alabildiğin onda standa saldırır, veya o, başarısız olabilir. Senin, sinirlendirici ruhunu aldığın Usualy, ama sen, normal ruha ihtiyaç duyarsın. Senin, bir defa 60second'da bu tuzağı kullanabildiğin Unfortunetly, bundan dolayı güçleştirilir. Sen, faydalı olmayan benim, onun için 40traps'a ihtiyaç duyduğum ve o zamanda ben, 16 sinirlendirici ruhunu aldığım bir normal Spiritand'a ihtiyaç duyarsın.
Senin, senin, senin, kullanım limanlarını eğdiğin COnstantinopole deniz feneri Unfortunetly'de cadıya dönebildiğin 1 normal ruhu düşürdüğün zaman bundan dolayı sen, COnsta TaklaMakan'a atı ilerlemelisin, veya yayandır.
7 araştır — ruhun parçası yeniden, cadıyla konuşur, ve o, seni çapraz tutar


Biraz Kötü Gibi Oldu ama Seni İdare eder sanırım :oldie: :mrgreen:
 
Kayıt
22 Şubat 2009
Mesajlar
23
Beğeniler
0
lütfen yardım edin, knight görevinde trap görevini yapamıyorum 400 trap harcadım, niya generals yakalayamadım normalinden
 
Kayıt
15 Ekim 2010
Mesajlar
215
Beğeniler
0
Şehir
YaKıNUzaK
gorevi jangandan general yazan ksıden aldıkdan soran yakalayacaksın kırmızı dusmesı dogal bıraz sabır ısteyen ve zatemlı bı ıs general olmak ıcın 15 gun harcadım ben sabırlı olursan dusurursun sende ... :)
 
Kayıt
21 Nisan 2013
Mesajlar
6
Beğeniler
0
Arkadaşlar 4.görevde kaldım Bell i acacağım yeri bulamadım ayrıca mezarlıkta X: 7175 Y: 309 diye bir konum yok nerede açacağız bu çan yardım lütfen :S Büssürü ağaç var :S
 
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesajlar
7.631
Beğeniler
343
Bell i janganin sağ alt köşesindeki tomb un orda 3yolun birleştiği noktanin biraz batısında acmalisinız :)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt