Ateş 90
Bicheon 90
Cold 90
lightining 30
Bicheon 90
Cold 90
lightining 30
Force acmatı istemezsen en ii si üstekiGentleman demiş ki:90 bicheon 90 fire 90 cold 30 light
Xanthos demiş ki:Ateş 90
Bicheon 90
Cold 90
lightining 30
warrior ya da rogue ile pvp yapınca anlarsınboss33 demiş ki:neden cold zaten çok iyi bi defansım olcmucakmı benimXanthos demiş ki:Ateş 90
Bicheon 90
Cold 90
lightining 30![]()
![]()
mesut_xD demiş ki:cold 90 blade 90 force 90 ligth 30 kralsın![]()
Xanthos demiş ki:warrior ya da rogue ile pvp yapınca anlarsınboss33 demiş ki:neden cold zaten çok iyi bi defansım olcmucakmı benimXanthos demiş ki:Ateş 90
Bicheon 90
Cold 90
lightining 30![]()
![]()
ha bu arada. 700 bin SP sana yetiyorsa full farm olma özelliği oyuncudan oyuncuya gerçekten fark ediyor demektir. Benim hesaplarıma göre sadece Fire 90+ Bicheon 90, 585 bin SP istiyor.![]()
Savasahayir demiş ki:bnce paran varsa 90 blade 90 bow 90 fire 30 da istediğini yapabilirsin.İstediğini takarsın.bowu takarsın strong bow vurursun blade i ve shıeldi takarsın kaldığın yerden devam edersin.;D biraz masraflı ama güzel bir cahr olur.Tabii güzel bi blade,shıeldve bowla..
bencede h :benim düşüncemsalih30 demiş ki:bence forceye hiç gerek yok neden derseniz bicheonda yeteri kadar division var bu benim görüşüm sadece
talip123 demiş ki:eğer 90blade 90fire 90 force açarsan itemlerinde güsel ise 1 ws 1 pwp de kralsın özellikle chinese çarlar ile pwp de ama FW GW JOB WAR larda ise biraz zayif kalırsın kalabalık savaşlarda yani ama force yerine cold açarsan(ki benim seçimimde cold)itemlerinde sağlam ise tam bir TANK olur çarın.. cold açarsan garment set giymen gerekir.benim fikrim 90blade 90 fire 90 cold bence böle aç pişman olmayacaksın..