NighTwaLkeR demiş ki:
Karpuzz demiş ki:
ScREaM oF HaTE demiş ki:
90 cold yerine 90 light 30 cold yapmanı onerırım yıne garment devam :thumbsup:
Bence Cok Yanli$ !

Light 90 da olunca nolcak ? gelen 3-4 Parry Ratio mu ?

Cold 90 ! Hem Ice Imbue ! hemde phy defans ! Oyundaki EU charlari unutmayin !
hmmm hemen bilgilendirelim..
oncelıkle light neden 90 dersen=mag atack buff(+imbue),parry ratio buff(3 -5 dedıgın olay hem passıve hem buff ıle harıka bır parry alırsın)phantom walk(anti devil serisi ile pvplerde critic bulabilmek profesyonel olabilmek iicin en gereklı ve can alıcı skılldır)
cold ıcın eu charları unutma dıyorsun,eu charların uzerıne screenlerle bless spellerle aldıgı defansı sen coldu 500 yapsAN dahi alamazsın :muck:
:headbang: KATILIYORUM :headbang:

100 fire 100 pac 100 cold öneririm.lighta force a hiç girmeyin derim.100 lvlde zaten bow aşırı şekilde güçlendi, kaçmasına zıplayıp uçmasına gerek yok.coldun bize verecegi phy def, zor zamanlar için snow ve de wall skillidir.int charlarla kapışırkan yüksek lvl bir wall gerçekten işe yarar.sonracıgıma başta dostum mert olmak üzere bazıları light açılması gerektigini söylemiş.bence bowun hala biraz phy def eksigi var.ama garment giymek zorunda yoksa int charlar karşısında ciddi güç kaybına uğrayacak.bu yüzden cold 100 yapılmalı ve de garm giyilmeli diye düşünüyorum :) kendi charıma da aynı yapılandırmayı uyguluyorum.

Pacheon 90 - Fire 90 - Cold 90...[Fire Imbue, Magical Defance, Cold Imbue, Pyh. Defance] Str charın bana göre Lightning'e ihtiyacı yoktur. Hızı da drug'lar ile sağlayabilir...

Yukarı Alt