SagittariuS demiş ki:
Net_Warrior demiş ki:
Unique daha oyuna gelmeden cıkma noktaları bulundu.. :twisted: .Bu arada cıkma noktaları birbirine o kadar sık ki lord dan daha cabuk ölecegine inanıyorum.. :roll:
Yanılıyorsun:P
En çabuk 90 lvl bir ay içinde olur zaten buda demek oluyoki 1,5 aydan önce set yapıp 90 olmadan kimse kesemez ^^
Yanılıyosun.Hiç Kimse Shaytan Kuzu Kuzu Dolaşırken Kasmaz..Max 1 Günde Ölür xD

Aege de ilk lord çıktıgında Tg den beter olmuştu 5 dk oldu bütün herkes dalınca dayanamaz hatta eski server da ise çoğu kişi max ladı herşeyini ve hemen ölücek gibime geliyor.

pekı hıc gordunuzmu ben goremedm elıtelerden yaklask 60-70 tne mobs wardı etrafnda

vala bne wingspeak da bulmustum :D arki lerle daldık am ayatıyoz tabi 83 lcl char la dalıoz arki ler de 80 lvl flan yani siz tahmın edin çok zor yaw kesmesi str ler e blast snow + ne kadar buf varsa basıyoalr :D sorna dalıo arkasından aynı buflar sahip stuflar da alınca zrekle onların oluyo :D anca 5 6 saate de kesılıyo.

pfffff beak peakta da çıkıyor brain peaktada çıkıyor ve tam roc mountain in üstündede çıkıyor onlar niye yok lol

By__dRaCuLA demiş ki:
pfffff beak peakta da çıkıyor brain peaktada çıkıyor ve tam roc mountain in üstündede çıkıyor onlar niye yok lol
LOL ! eminmisin ?....oradayken bi resmini çek harita da felan sonra koy buraya..

Yukarı Alt