Bunlari ben 1 sene öncede görmüstüm de avrupalilarin 9 deegrelerini bulursan daha iyi olur onlara bakmamistim

Yeni Lvl,Yeni İtemler,Yeni Map ve Yeni Irklar ile Oyun baya değişeceğe benziyor.Ama ne fark eder Kasamadıktan Sonra :) 3 Gündür Oyuna Giremioz :lolmuch:

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
BlackTheSea demiş ki:
extraloob demiş ki:
çok tatlı olmuş jason teşekkürler hemen sabitleyelim Wink
yüz binlerce verildi bu bu konuyu jason deilde başkası(nember) koysaydı verilecek yanıt kesin bu olacak : verildi bu kilit !!
Zaten verildiğini herkes biliyor ama jason bu konuyu daha güzel hale getirmiş ve kendi şeklini katmış bırakta buna sen değil yöneticiler karar versin Exclamation

BeyLEr size bi sorum oLucak bu 9d setLeri kaç LeveLda giyebiLecez ? ve setin sonuncusu kaç LEveL ? biLen varsa cevap yazsın çok işime yarar çünkü oyuna 8 hazirana kadar giremicem :mrgreen: yazarsanız çok sewinirim.

Extacy demiş ki:
ya çok saçma ben 4ever garmentçi olarak 9dg giysilere hemen baktımda olamasssss. erkek pembe kadın mavi giyiyo. şikayet edecem erkek adam pembemi giyermiş yaffffff oldie :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil:
armora dön aralarında en şekil armor zaten protector rezalet göbek falan açık xD ?!!!!!!...

Apt

rank8
bu itemler artik geldi peki bunlarin sos-som-sun olanini gören duyan varmı?

Yukarı Alt