İndirilen program illegal yollarla crack yapılmassa güncellemeleri kullanabilirsiniz.

1. Adım
---
http://www.adobe.com/support/downloads/ ... ftpID=4773 adresinden işletim sistemimize uygun Adobe Application Manager programımızı indirelim ve basit kurulumu hallettikten sonra 2. Adım'a geçebilirsin.

2. Adım
---
Programı kullanabilmeniz için Adobe üyeliğine sahip olmanız gerekiyor. Resimde gösterilen butona basarak üyelik sayfasına gidelim.

3. Adım
---
Basit bir üyelik formu hemen doldurduktan sonra üyeliğinizi mail adresine gelen link ile aktifleştiriniz (aktivasyon yolluyormuydu hatırlamıyorum :mrgreen:)

4. Adım
---
Oluşturduğunuz üyelik ile programa giriş yapalım.

5. Adım
---
Karşımıza gelen Kullanıcı Sözleşme Koşulları'nı kabul edelim.

6. Adım
---
Sol üst tarafta isminizin bulunduğu kısımda bir " ok " görüceksiniz buraya tıklıyarak Tercihler sekmesine geçelim ve Dil seçeneğiniz English (International) olarak değiştirip onaylıyalım.

Not: Bu işlem indireceğiniz bütün Adobe uygulamalarını etkiler Türkçe kullanmakı istiyorsanız programları bu kısmı Türkçe olarak bırakınız.

7. Adım
---
Sıra geldi indirme işlemine. İstediğiniz Adobe uygulamasının yanında Dene yazısını fark etmişsinizdir. İstediğiniz programın Dene butonuna basarak indirme işlemini başlatınız.

8. Adım
---
İndirme işlemi başladı dosyamız indikten sonra kurulumu Adobe Application Manager otomatik olarak gerçekleştirir. İşlemler bittikten sonra programınızı 30 Günlük Ücretsiz Lisanslı olarak kullanabilirsiniz.

9. Adım [Illegal]
---

Deneme Lisansını istemiyorsanız Google.com adresine bir zahmet ziyaret edip lisanslama hakkında bilgi edinebilirsiniz. Gerisi size kalmış :mrgreen: iyi günler​

Yukarı Alt