EnDZoNe

8 d itemlerden düştügü kesin .. ayrica ütünde lucky veya immortal gibi blular varsa cok artiyor şansı .. ayrica ustunde lucky olmassda blue sayisi fazla ve item silah ise dahada cok arttigini soyliyebilirim .. yani 8 d üzerinde bol blue olan itemleri bozdugunda her an lucky düşebilir

8d kırıcaksın arkadaşların da dediği gibi blue olursa çıkma ihtimali artıyo yinede şans işi adı üstünde Lucky Stone popcorn popcorn popcorn

her yaptinda olcak die bisi yok koaly kolay cikmio zaten sans isi

ben size en kisa ve 10 itemde 9 tanesinde luck dusen bir sistem söyleyeyim deneyin görun hak vereceksiniz ama denemeden hadi ya olurmu gibisinden laf söylemeye gerek yok....

d8 silah olmasi sart ve Lv 72 silah olmasi sart...64 - 68 olmicak..
ister blue olsun ister olmasin ister lucky olsun olmasin 1 tane steady stone basin ve kirin
uzerinde steady stone olmus olsa bile siz 1 tane d8 steady stone basin...üstüne basa basa söylüyorum %90 Luck verecek..bende bunu bir yerlerde okudum bizzat denedim,,sahsen kendim 10 denemeden 9 tanesinde Luck stone aldim...Uygulamayi yapan arkadaslardan sonucunu bildirmesini bekliyorum...Tesekkurler.

emc

rank8
Arkadaşlar silah kırma ile taş düşme yöntemini anlatan ayrıntılı döküman var mı ?
Bu uygulama degree 1-2-3-4-5 ler içinde geçerli mi ?
Ben o kadar zırh silah yok ettim, şimdiye kadar birşey düşmedi.

bildiğim kadarıyla d8 den sadece düşüyor
D8 luck stone İçin Garanti bişi yok Blues suz itemden Bile düşürdüğümü Hatırlıyorum ama Aşırı para harcatır Ve şans her zaman gülmez
püf noktaları:
Son degree iemler seçmek Yani Lv72 Wep ve 72+ Giysi ve acc. son seri olmalı
Üstünde Str ve İmmortal Olan İtemler şanslıdır
Özellikle İmmortal6-Str1-2-3 Ve Steady oldumu Büyük iht. Düşer
Ama şöyle bir öneride bulunuyum
Bu işe gireceğiniz zaman Bol paranız olsun- Vede Stall vaktiniz Olsun Son seri Blue lu itemler Genelde 2-3 Stone verir Bu yüzden ortalama Stone dan kazancınız 1,5-2m olur Elemntler cabası
Bunun dışında Eğer item alıp kıracaksınız Kıracağınız iteme 3m den fazla para vermeyin 1,8-2,5 m ideal dir

Yukarı Alt